Ostalo

Cameron Diaz je već neko vrijeme u mirovini, a u rijetkom intervjuu priznala je da je brak najbolja stvar...

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica s početka 00-ih otkrila je u intervjuu za InStyle razloge povlačenja iz glume, kao i neke detalje iz osobnog života

Tabloid.hr
08.08.2019 13:50

Cameron Diaz , nekoć najtraženije glumačko lice Hollywooda, prije pet godina je snimila svoj posljednji film 'Annie'.

Tad je bez razmišljanja ostavila glumu iza sebe, a razloge je otkrila u intervjuu za posebni broj InStyle časopisa kojim slave 25. godišnjicu izdavanja.

"Slavu sam iskusila s22 godine, dakle od tada je prošlo 25 godina, i to je dug period. Ono kako ja gledam na sve to je da sam više od polovice svog života dala javnosti", kazala je 46-godišnja Diaz.

Iako ju nismo viđali u glumačkim vodama, to ne znači da nije bila zauzeta. Naime, posvetila sepisanju knjiga o wellnessu i starenju.

"Osjećam se dobro što sam mogla uzeti neko vrijeme za sebe, u kojem želim samu sebe reorganizirati i pronaći način na koji se ovoga puta želim vratiti u svijet. Naravno, nosamoako to poželim. Gluma mi ne nedostaje niti najmanje", rekla je Cameron.

Od 2015. je u braku s Benjijem Maddenom , gitaristom benda Good Charlotte. Cameron je za InStyle izjavila da joj je brak "najbolja stvar koja joj se mogla dogoditi" te da je Benji "nevjerojatan čovjek i savršen partner".

Priznaje da je brak težak, no i da je njen suprug "poseban". "On je predivan čovjek i to nije laž. Zahvalna sam što je u mom životu", zaključila je Cameron.