Ostalo

Camila Cabello i Shawn Mendes su novi Justin i Hailey: Izmjenjuju nježnosti gdje god stignu

Novi par koji je obilježio ovo ljeto su Shawn Mendes i Camila Cabello koji su toliko zaljubljeni da ne mare ni za paparazze ni za znatiželjne poglede

Tabloid.hr
21.08.2019 15:53

Justin Bieber i Hailey Baldwin obilježili suprošlo ljeto izmjenjivanjem nježnosti u javnosti, a ove godine taj par su Shawn Mendes i Camila Cabello .

Nakon što su snimili ljetni hit 'Senorita' ,između dugogodišnjih prijatelja rodila se ljubav, aiako vezu još nisu javno komentirali, slika ionako govori više od riječi.

Zajedno su tako proslavili Shawnov 21. rođendan, a od fotografija na kojima izmjenjuju nježnosti polako možemo početi slagati album.Prije dva dana snimljeni su u jednom restoranu u Montrealu, a bili su toliko zauzeti ljubljenjem da u prvi mah nisu uopće primijetili konobara koji je došao uzeti narudžbu.

"Iako se godinama znaju, 'tajming' za vezuprije nije bio dobar, ali zato je sad pravo vrijeme. Potpuno su se predali jedno drugome i prolaze kroz vrlo uzbudljivo razdoblje.Uopće se ne žele razdvajati, cijelo vrijeme su zajedno", ispričao je izvor.

Shawn i Camila će 26. kolovoza zajedno nastupiti na dodjeli MTV VMA nagrada, a mi jedva čekamo vidjeti taj nastup.