Ostalo

Camila Cabello priznala da je ukrala predmet iz Kensingtonške palače: Princ William i Kate reagirali na...

Pjevačica je nedavno posjetila Kensingtonšku palaču kako bi upoznala finaliste Teen Hero Awardsa

Tabloid.hr
27.11.2019 09:48

Camila Cabello je u intervjuu otkrila da ju je voditelj BBC-ja natjerao da ukrade olovku dok je bila u Kensingtonškoj palači.

Pjevačica se prošlog mjeseca u palači pridružila princu Williamu i Kate Middleton , gdje su dočekali finaliste Teen Heroes Awardsa.

Tada je Greg James izazvao Camilu da ukrade nešto kako bi zauvijek pamtila svoj posjet, a tvrdi da nije mogla odoljeti tom pothvatu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Baš smo trebali upoznati Williama i Kate i rekao sam ti: 'Ukradi nešto. Ukradi onu olovku'", prisjetio se James tijekom intervjua s Camilom.

"Izazivaš me? Ne mogu odoljeti izazovu. Ako sam nešto naučila u životu, to je to pa sam ju ukrala", otkrila je pjevačica.

Dodala je da ju je voditelj odmah nakon krađe izdao pa je olovku stavila u majčinu torbicu. "Mama mi je rekla da ju moramo vratiti, a ja sam joj rekla samo da ne možemo jer sam bila izazvana", objasnila je Camila.

"Žao mi je Williame, žao mi je Kate. Iskreno, nisam spavala sinoć, morala sam skinuti to sa srca", rekla je pjevačica.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njeno je priznanje primjećeno u Kensingtonškoj palači koja se također dobro našalila sa situacijom. Naime, odgovorili su na BBC-jev tvit s emotikonom očiju, otkrivajući tako da su itekako svjesni krađe.