Ostalo

Camila Morrone u zavidnom društvu, a Leo bacio oko na, za njega ,'stariju' ženu

Jednom prilikom su se sve zajedno družili pa ova situacija definitivno postaje čudnija iz dana u dan, baš kao i sam svijet poznatih i slavnih

L. K.
12.09.2022 17:30

Nekadašnja djevojka poznatog holivudskog glumca Leonarda DiCaprija , 25-godišnja Camila Morrone svakim danom je sve bolje nakon bolnog raskida 4-godišnje veze. Da ništa nije nepremostivo uz prave prijatelje dokazale su manekenka Kendall Jenner i njezina kolegica Hailey Bieber koje su izvele Camilu u prijeko potrebnu djevojačku večer.

Tri prijateljice su uočene prilikom napuštanja Sushi Parka u zapadnom Hollywoodu te su sve očigledno bile dobro raspoložene jer nisu skidale osmijeh s lica dok su išle prema parkiralištu z pratnju osiguranja.

Kendall Jenner, Hailey Bieber i Camila Morrone

Čini se kako su Kendall i Hailey prigrlile tek slobodnu 25-godišnjakinju nakon njezinog nedavnog prekida ljubavne veze, a Camila izgleda kao da se skroz dobro zabavlja s djevojkama umjesto da "razbija glavu" samačkim životom.

Kendall Jenner, Hailey Bieber i Camila Morrone

Podsjećamo kako je pukla ljubav između DiCaprija i Morrone nakon četiri godine veze te je nedavno viđena kako se seli u novi stan u Malibuu nakon te prekretnice u njezinom životu.

Zanimljivo je da su 25-godišnja Bieber i 26-godišnja Kendall nekada bile dobre prijateljice s 27-godišnjom Gigi Hadid , o kojoj su počele kružiti priče da se viđa s Leonardom DiCaprijom. U prilog tome ide podatak da se manekenski trojac već dugo nije pojavljivao u javnosti.

Pročitajte još
Pazite sad ovo - Leonardo DiCaprio nikada nije imao djevojku stariju od 25 godina: Ovo su sve družice...

Ako se to ispostavi kao istinita tvrdnja, nakon dugo vremena će Leonardo ljubiti djevojku stariju od njegove dobne granice koju je sam postavio. Razlika između glumca i supermodela je 20 godina što je mnoge iznenadile jer je poznato kako Oskarovac prekida sa svojim dosadašnjim djevojkama oko njihove 25. godine života.

"Leo se usredotočio na Gigi, ali ona zasad nije pokazala interes za njega. Prijatelji su i Gigi ne želi ništa romantično s njim", otkrio je izvor blizak, piše US Weekly .

Gigi Hadid

"Poznaju se nekoliko godina. Jako privlače jedno drugo. Ona je točno njegov tip: prekrasna, ali skromna", otkrio je drugi izvor.

Prema pisanju stranih medija, zadnjih par godina su se Gigi i Leo kretali u bliskim društvenim krugovima, a još u prosincu 2019. godine US Weekly je izvijestio da su se Leo i Gigi zajedno zabavljali na afterpartyju privatnog međunarodnog sajma umjetnosti Art Basel Miami zajedno s Kendall Jenner i Giginom sestrom Bellom Hadid .

Podsjećamo kako je Leonardo DiCaprio tek nedavno prekinuo s Camilom, no vrlo brzo su ga paparazzi "uhvatili" s novom djevojkom, 22-godišnjom Ukrajinkom Marijom Beregovom koja iza sebe ima brak s 30-godišnjim Ahmedom Masoudom Abdelhafidom . Više o ukrajinskoj ljepotici možete pročitati OVDJE .

Maria Beregova

Mnogi zamjeraju 47-godišnjem DiCapriju jer do sada nije bio u vezi s djevojkom koja je imala više od 25 godina, no čini se kako bi ona dovoljno fatalna za njega, poput Gigi mogla "razbiti" taj niz.

Pročitajte još
Prekinuli slavna manekenka i poznati pjevač: Njezina majka žestoko ga optužila, tvrdi da ju je tukao

Inače Gigi Hadid je krajem prošle godine okončala vezu s pjevačem Zaynom Malikom s kojim ima 1-godišnju kćer Khai .

Gigi Hadid i Zayn Malik