Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODNOS OCA I KĆERI?

Canalis otkrila sočne detalje o vezi s Clooneyjem

Bivša djevojka Georgea Clooneyja Elisabetta Canalis iznijela je detalje njihove veze u novoj knjizi talijanskog novinara Brune Vespe.

Image
Foto: www.peta.org
Z.H./Hina/ 30.10.2011. u 12:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elisabetta Canalis, talijanska ljepotica koja je bila dvije godine u vezi s Georgeom Clooneyjem, iznijela je neke iznenađujuće detalje njihove veze u novoj knjizi talijanskog novinara Brune Vespe nazvanoj "Questo Amore" ("Ova ljubav"), piše magazin People.

Hvaleći 50-godišnjeg dobitnika Oscara kao "osobu koja je najviše cijenila moju žensku stranu", Canalis (33) je istaknula da joj je Clooney bio "poseban i vrlo važan, kao što bi bio otac".

Na traženje Vespe da pojasni tu izjavu ona je rekla da su oni više imali "odnos oca i kćeri". Upitana jesu li prekinuli zbog njegove averzije na brak, ona je rekla da to nije bio razlog.

"George i ja nismo nikad razgovarali o braku niti djeci", kazala je ona. "Kraj veze nije prouzročilo pitanje braka nego naše osobne potrebe."

Iako je Clooney u novoj vezi, Canalis ima samo lijepe riječi za njega i kaže da je on pravi džentlmen te da ga je poštovala kao žena i kao partnerica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
veliki intervju

Severina otkrila s kim bi htjela imati kćerkicu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba