Ostalo

Cardi B šokirala priznanjem: 'Drogirala sam i pljačkala muškarce dok sam bila striptizeta kako bih...

Korisnici društvenih mreža bijesni su nakon što se ponovno pojavio video star tri godine u kojem reperica objašnjava kako je preživljavala

Tabloid.hr
27.03.2019 12:41

Cardi B je priznala da je drogirala i pljačkala muškarce dok je radila kao striptizeta.

Reperica je u Instagram Liveu objašnjavala obožavateljima svoj trnoviti put do slave.

Otprije je poznato da je radila kao striptizeta, a sada je otkrila više detalja o tadašnjem životu."Zaboravljaju sranja koja sam morala raditi da preživim. Morala sam se skidati. Morala sam biti kao: 'Želiš me je*ati? Ok, ok, idemo u hotel. I onda sam drogirala tipove i pljačkala ih'", ispričala je Cardi.

Radi se o videu snimljenom prije tri godine kojim se reperica htjela obraniti od napada internetskih trolova koji smatraju da je njezina slava nezaslužena.

Taj je stari video izazvao bijes na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da bi Cardi trebala odgovarati za svoja djela iz prošlosti. Neki su ju prozvali "ženskim Billom Cosbyjem".

"Cardi B je prije drogirala muškarce i pljačkala. Ova žena mora odgovarati", "Upravo je priznala da je drogirala i pljačkala muškarce. Nećete valjda dopustiti da se izvuče s ovim", "Zamislite da je ovo rekao muški reper...", "Mjesto joj je u zatvoru, ona je zločinac", samo su neki od komentara.

Nekoliko sati nakon što se društvenim mrežama ponovno proširio sporni video, Cardi ga je komentirala putem objave na Instagramu.

"Pa, vidim da ponovno kruži (Instagram Live video) koji sam napravila prije tri godine. Video u kojem sam govorila o stvarima koje sam u svojoj prošlosti morala raditi, ispravnim ili pogrešnim, kako bi zarađivala. Ne tvrdim da sam savršena i da dolazim iz savršenog svijeta sa savršenom proslošću. Uvijek govorim svoju istinu i preuzimam odgovornost nad svojim s*anjima", napisala je reperica.

"Dio sam hip hop kulture u kojoj smiješ pričati o svojim korijenima i koje si loše stvari radio kako bi dospjeo tu gdje si sada. Postoje reperi koji glorificiraju ubojstva, nasilje, drogu i krađu. Zločine za koje misle da su ih morali raditi kako bi preživjeli. Nikada nisam glorificirala stvari koje sam navela u tom videu i nikada čak te stvari nisam stavljala u svoju glazbu jer se njima ne ponosim i osjećam odgovornost da ih ne slavim", nastavila je Cardi.

"Te sam odluke tada donijela jer sam imala vrlo ograničene mogućnosti. Blagoslovljena sam što sam se iz njih uspjela izdići. Mnogo žena to nije moglo napraviti. Jesu li to tada bili dobri ili loši potezi? Napravila sam što sam morala kako bih preživjela. Muškarci o kojima sam pričala u videu bili su muškarci s kojima sam bila u vezi, s kojima sam se viđala. Bili su svjesni, pri svijesti i željni. Imam prošlost koju ne mogu promijeniti. Svi je imamo", zaključila je Cardi svoju objavu.