Play ponuda
Play ponuda
u pravu su

Catherine Zeta-Jones objavila fotografiju s ručka, ali svi su komentirali koliko se njen suprug postarao

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u braku su od 2000. godine, a između njih je razlika od čak 25 godina

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 30.7.2019. u 9:41
Play ponuda

Supružnici Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas trenutno ljetuju u francuskom Saint-Tropezu. Većinu vremena provode na svojoj jahti, no u jednom su ju trenutku napustili kako bi ručali u obližnjem restoranu.

Glumica je na svom Instagramu objavila fotografiju tog ručka, za koji je odjenula ljetnu haljinu i veliki crni šešir koji joj je prekrio lice. Njen 74-godišnji suprug Michael odlučio se za nešto ležerniji izgled, odnosno NBA majicu kratkih rukava te je nosio sunčane naočale.

Fotografija je u jednom danu prikupila više od 90 000 lajkova, a obožavatelji su mahom u komentarima šokirani koliko se Douglas postarao u posljednje vrijeme.

"Bože, on je prestar za tebe", "Tko je ovaj starac s Catherine?", "FaceApp je toliko realističan", poručili su glumici u komentarima.

Drugi su bili nešto blaži pa su komentirali da su lijep i skladan par te da su sigurno uživali u obroku budući da su im tanjuri prazni.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Play ponuda

Više s weba