Ostalo

Cecin sin Veljko lakše ozlijeđen u prometnoj nesreći: pušten na kućno liječenje

Veljko je zadobio povredu ručnog zgloba i pušten je na kućno liječenje. Nesreća se dogodila na putu M-17 između Modriče i Bosanskog Šamca

vijesti.hr
11.01.2016 07:27

U prometnoj nezgodi na sjeveru BiH lakše je ozlijeđen Veljko Ražnatović , sin poznate srbijanske pjevačice turbo-folka Cece i pokojnog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana , izvijestili su u nedjelju mediji dok je policija potvrdila da se dogodila prometna nezgoda ne navodeći puni identitet sudionika.

U nezgodi koja se sinoć dogodila na putu M-17 između Modriče i Bosanskog Šamca sudjelovali su putnički automobili Audi A6 u kojem je bio 20-godišnji Ražnatović iRenault Laguna kojim je upravljao Milan S. iz Šamca. Audijem je upravljao Nikola V. iz Beograda, naveli su iz policije.

"U nesreći su povrijeđene tri osobe. Zbrinute su u Domu zdravlja Bosanski Šamac, a potom su prebačeni u dobojsku bolnicu. Očevid su obavili policijski službenici iz Bosanskog Šamca, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj", naveli su iz Centra javne sigurnosti u Doboju.

Vozač Renaulta Milan S. zadržan je na liječenju zbog lakših tjelesnih povreda. Veljko je zadobio povredu ručnog zgloba i pušten je na kućno liječenje s vozačem Nikolom V. koji se žalio na bolove u prsnom košu.

Prema medijskim navodima do nezgode je došlo kada je vozilo Audi pretjecalo kolonu te se izravno sudario s vozilom marke Renault koje je dolazilo iz suprotnog pravca.