Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Slavni u strahu!

Čega se to boje Marko Tolja, Kristina Bradač i Iva Balaban?

Svijet slavnih nije sav baš sjajno, niti bajno. Naime i oni, poput svih ostalih ljudi, imaju strahove s kojima se ponekad teško nose. Stvari kojih se najviše boje, otkrili su jučer na premijeri filma O Hitchcocku, a popis fobija uistinu je neobičan!

RTL/ 27.2.2013. u 18:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Filmom Hitchcock najvljen je Noir Festival koji je oduvijek omiljeno mjesto za okupljanje domaćih zvijezda. Ovom filmskom premijerom o životu kontoverznog redatelja odusevili su se brojni uzvanici, koji su ovom prilikom podjelili sa nama i svoje psihoze i strahove! Kristina Bradač naprijmer ima fobiju od bakterija.

Strahovi i paranoje nisu zaobišle niti pjevača Marka Tolju."Bojim se užasno visine, akrofobican sam za poluditi, ne avion nego deseti kat..ne mičem se!"

Strah ponekad imaju i roditelji spram puberteta i svega što on donosi u žviotima njihove djece. No celebrity mama Iva Balaban tih problema nema, "Neću bit stroga, pokušat ću da ona bude ono što je, da vidim njezine želje i afinitete"

Nažalost, strah je nešto od čega često ne možemo pobjeći. A crnim mislima ponekad se ne može oduprijeti niti glumac Edvin Liverić. "Strah od gubljenja bliskih ljudi!" jasan je bio njegov odgovor.

Taj strah je ono što nas stalno sputava i ne da nam da otvorimo krila da živimo!

Zato zalupite vrata stahu pred nosom i uživajte u s vakom sretnom trenutku koji vas čeka, jer Život je lijep, zar ne?! Malo bakterija i pogled s desetog kata nemogu ga pokvariti!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
u njihovu ljubav vjerovali mnogi

Zašto su Marijana i Nemeš odlučili jedno drugom reći 'zbogom'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba