Ostalo

Čekanje je napokon gotovo: Kylie Jenner objavila da je postala majka djevojčice

Američka reality zvijezda Kylie Jenner rodila je kćer i ispričala se obožavateljima što nije ranije potvrdila da je trudna

Tabloid.hr - Hina
05.02.2018 08:41

Kylie Jenner je u nedjelju objavila da su ona i njezin partner reper Travis Scott dobili kćer u četvrtaki objavila je video sebe i kćeri u bolnici naTwitteru. Ime kćeri nije objavljeno.

"Žao mi je što sam vas držala u tamisveovo vrijeme. Razumijem da ste navikli da vas povedem sa sobom na sva svoja putovanja. Moja trudnoće bila je nešto što sam odlučila ne podijeliti s cijelim svijetom. Znam da sam se trebala pripremiti za ovu ulogu života na najpozitivniji i najzdraviji način, bez stresa. Nisam planirala nikakvo plaćeno medijsko otkrivanje. Znala sam da će moja beba osjetiti svaki stres i svaku emociju pa sam odlučila napraviti to na ovaj način za moj mali život i našu sreću", napisala je Kylie.

Jenner je dodala kako je ovo bilo najljepše iskustvo koje joj je promijenilo život te da će joj nedostajati. Cijeni što su joj prijatelji, a posebno obitelj pomogli da učini taj poseban trenutak što privatnijim moguće.

Prošlog je mjeseca njezina polusestra Kim Kardashian sa suprugom Kanyeom Westom dobila treće dijete, kćerku nazvanu Chicago koju je rodila majka-surogat.

Druga polusestra Khloe Kardashian potvrdila je u prosincu da očekuje dijete.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.