Ostalo

Čekao ga 10 mjeseci: Glumac iz serije koju Hrvati obožavaju sa suprugom izmjenjivao nježnosti na terasi

Jesse Tyler Ferguson je baš poput svog lika u seriji "Moderna obitelj" sretno oženjen za muškarca i ima dijete.

Tabloid.hr
18.02.2021 16:30

45-godišnjeg glumca Jessea Tylera Fergusona znate kao Mitchella Pritchetta iz hit-serije "Moderna obitelj" koju gledamo svakim radnim danom u večernjim satima na RTL-u 2.

Baš kao u seriji, i u stvarnom životu Jesse je sretno oženjen za muškarca i to za deset godina mlađeg Justina Mikitu . Vjenčanje je održano 2013. godine te par ima dijete, a čini se kako su s godinama samo sve zaljubljeniji.

Naime, glumac i atraktivni odvjetnik nedavno su viđeni kako izmjenjuju nježnosti na terasi svoje kuće u Santa Barbari, a pritom su gledali romantični zalazak sunca.

Ipak, njhovi počeci nisu bili toliko idilični. Upoznali su se 2009. godine u jednoj teretani u Zapadnom Hollywoodu i to u svlačionici. Ipak, odvjetnik je u to vrijeme bio u vezi, iako je prepoznao Jessea iz spomenute serije. Tada je tio popričati o njegovom liku u seriji.

Glumac je otkrio kako ga je već tada oborio s nogu. Rekao sam mu da imam dečka, no da bih volio s njim otići na piće kao prijatelj. On mi je odgovorio: 'Imam dovoljno prijatelja' što mi se svidjelo", otkrio je Justin.

Deset mjeseci kasnije, kad više nije bio u vezi, viš ništa nije stajalo na putu njihovoj ljubavi. Službeno su zajedno od 2010. godine. Nakon što su legalizirani gay brakovi, par je imao vjenčanje 2013. u New Yorku, a vjenčao ih je dramski pisac Tony Kushner koji je obojici veliki idol.

Jesse Tyler i Justin Mikita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Jesse i Justin su u srpnju prošle godine dobili sina Becketta Mercera kojeg im je rodila surogat-majka.