Play ponuda
Play ponuda
sprema se otkriti veliku tajnu

Charlie Sheen danas će u ekskluzivnom intervjuu potvrditi da je HIV pozitivan?

Najavljeno je da će slavni glumac u ekskluzivnom intervjuu u NBC-jevoj emisiji 'Today' otkriti svoju veliku osobnu tajnu

Image

Charlie Sheen

Foto: Tammy Arroyo/Press Association/PIXSELL
Vijesti.hr/ 17.11.2015. u 9:57
Play ponuda

Glumac Charile Sheen navodno će danas u NBC-jevoj emisiji 'Today' cijelom svijetu potvrditi nagađanja da je upravo on holivudska zvijezda za koju se posljednjih nekoliko tjedana priča da je HIV pozitivna. 

Naime, najavljeno je da će Sheen u ekskluzivnom intervjuu Mattu Laueru otkriti svoju veliku osobnu tajnu. 

Image
panika trese hollywood

Holivudski glumac taji da je zaražen HIV-om: na popisu njegovih bivših partnerica nalaze se brojne slavne dame

Image
panika trese hollywood

Holivudski glumac taji da je zaražen HIV-om: na popisu njegovih bivših partnerica nalaze se brojne slavne dame

Glumac je navodno HIV pozitivan već nekoliko godina, a sve je skrivao jer se bojao da će ga njegove bivše partnerice tužiti. 

"Charile je mislio da je neuništiv i nije poduzimao nikakve mjere opreza iako je uživao u visokorizičnim seksualnim odnosima", ispričao je jedan njegov prijatelj za Inquirer. 

Njegova bivša žena Brooke Mueller navodno je saznala za njegovu dijagnozu nakon što su se razišli, ali su još uvijek povremeno prakticirali seks. 

Izvor je ispričao da je Brooke bila šokirana tim saznanjem te da njihovo dvoje djece nije zaraženo virusom. "Prošli su sva moguća testiranja i s dječacima je sve u redu", dodao je izvor. 

RadarOnline piše da je Brooke u panici poslala SMS Charliejevoj osobnoj asistentici u kojem je napisala da se boji da ju je Sheen zarazio virusom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Danima sam se drogirala s njim. Nisam se mogla nositi s činjenicom da ima HIV. Prije šest mjeseci dijagnosticirali su mi očnu bolest, a nakon toga pojavila se i mogućnost da me Charlie zarazio HIV-om", navodno je napisala. 

Sheen navodno ne zna kako se zarazio HIV-om, a bolest je tajio i između ostalog jer je smatrao da će mu priznanje uništiti karijeru.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba