Play ponuda
Play ponuda
INTERVJU ZA TODAY SHOW

Charlie Sheen otkrio veliku tajnu: 'Priznajem da sam HIV pozitivan!'

'Htio bih priznati da sam zapravo HIV pozitivan. To su tri slova koja je jako teško probaviti', prenosi Guardian Sheenove riječi.

Vijesti.hr/ 17.11.2015. u 13:52
Play ponuda

Charlie Sheen je u razgovoru za Today show priznao da je HIV pozitivan!

"Htio bih priznati da sam zapravo HIV pozitivan. To su tri slova koja je jako teško probaviti. Moram zaustaviti ove napade, ove pod istine, ove vrlo štetne priče koje prijete zdravlju mnogih drugih", prenosi Guardian Sheenove riječi.

Slavni glumac rekao je kako je za dijagnozu saznao prije četiri godine. Počelo je s glavoboljama i znojenjem, a isprva je mislio da ima tumor na mozgu. 

"Imam odgovornost da sad poboljšam sebe i pomognem mnogim ljudima", rekao je Charlie, koji odlučno niječe da postoji mogućnost da je nekome prenio virus. "Uvijek sam bio iskren oko svog stanja i uvijek sam koristio kondome", otkrio je Sheen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Također, rekao je da ne zna točno kako se zarazio. 

Tvrdi da su ljudi, koji su znali za njegovo zdravstveno stanje, iznuđivali novac od njega kako bi o tome šutjeli. Sada, kada svi znaju da je HIV pozitivan, prestat će plaćati ljudima da šute. "Danas sam se oslobodio ovog zatvora", izjavio je. 

Ispričao je kako je jedna prostitutka slikala njegove antiretrovirusne lijekove te zaprijetila da će ih prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Marija odabrala klasične namirnice, problematičan samo grčki jogurt : 'Popis sastojaka mi se čini apetitlih, jako fino'

Voditelj 'Today Showa' Matt Lauer upitao ga je zašto je nastavio dovoditi ljude u svoju kuću, uključujući i prostitutke, iako su mu prijetili. Sheen je rekao da je to radio jer je bio depresivan.  

Otkrio je i kako uzima ljekove te da pije četiri tablete dnevno. Obje njegove bivše žene upoznate su sa njegovim stanjem.

U emisiji je bio i njegov liječnik dr. Robert Huizenga koji kaže kako Charlie Sheen nema AIDS, već da nosi HIV virus koji napada imunitet. Osobe kojima je dijagnosticirana HIV infekcija se još nazivaju i "HIV-pozitivne", što znači da učinjene pretrage krvi pokazuju prisutnost virusa koji mogu uzrokovati kroničnu bolest - AIDS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Posljednjih nekoliko tjedana njegovo zdravstveno stanje bilo je javna tajna, nakon što je RadarOnline objavio da je jedna velika holivudska zvijezda HIV pozitivna. Iako ga nisu imenovali, vrlo brzo počelo se šuškati da se radi o Sheenu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba