Play ponuda
Play ponuda
ne dotiče ju pritisak društva

Charlize pokazala ubojite noge i poručila: 'Žene, opustite se malo i uživajte u životu'

Pritisak društva na žene ne dotiče slavnu glumicu Charlize Theron. U intervjuu je pričala o tome kako joj je odluka da bude majka u tridesetima dala potpuno drugačiju perspektivu o godinama i starenju

Image

Charlize Theron za W magazin

Foto: W magazin
I.H./ 27.4.2015. u 18:21
Play ponuda

Charlize Theron (39) osvanula je na naslovnici aktualnog izdanja W magazina.

U intervjuu je pričala o tome kako joj je odluka da bude majk u tridesetima dala potpuno drugačiju perspektivu o godinama i starenju.

"Baš poput mnogih žena, i ja sam s osuđivanjem gledala na žene koje stare. Žene u našem društvu se u određenim godinama počnu osjećati kao ubrano cvijeće koje nakon toga počinje venuti. Tek sad shvaćam da to ne treba biti tako, možemo slaviti svako doba. To je moje ohrabrenje 20-godišnjakinjama koje su prestravljene zbog starenja - nemojte zbog toga imati živčane slomove i nemojte previše piti. Starenje nije loše. Zapravo, ja sam potpuni alkoholičar", našalila se zgodna glumica.

Theron, majka 3-godišnjeg Jacksona, kaže kako bi se voljela vratiti u prošlost i sebi kao 20-godišnjakinji reći da se malo opusti.

"Rekla bih - opusti se. Uvijek sam negdje žurila, imala sam osjećaj da će mi nestati vremena. Sad kad sam starija, ništa mi ne fali. Kad sam napunila 30, shvatila sam da ne moram ugoditi svima. Mogla bih zapravo malo uživati u životu, to uopće nije loša stvar", ispričala je Theron.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba