Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOĆNA MORA KUHARA

Chef bez dlake na jeziku o bizarnim zahtjevima Victorije Beckham: 'Bilo je vrlo čudno i jako komplicirano'

Svojevremeno je rekla kako joj je najdraža hrana tost od cjelovitih žitarica sa soli

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 28.6.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Popularni španjolski chef Dani Garcia nije štedio modnu ikonu Victoriju Beckham kada je gostovao na španjolskoj televiziji. Tom prilikom je otkrio kako su zahtjevi 48-godišnjakinje poprilično komplicirani, a tomu je svjedočio na večeri na vjenčanju nogometaša Sergija Ramosa i Pilar Rubio.

"Bilo je vrlo čudno. Victoria Beckham promijenila je cijeli meni", pojasnio je Garcia prilikom gostovanja na televiziji.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

"Htjela je sve drugačije i da joj serviramo isključivo povrće, a bilo je tu još nekih čudnih stvari koje nikad u životu nisam vidio. Imala je kokosovu vodu uz sebe, zdjelu mente i hidroalkoholni gel koji je sada vrlo poznat, ali tada nije bio jer pandemija covida još nije bila počela", dodao je.

"Bilo je jako komplicirano usluživati je te noći", prisjetio se te večeri na vjenčanju poznatog nogometaša. Ipak, Garcia nije prva osoba koja se susrela s krajnje bizarnim zahtjevima Victorije Beckham jer su njezine prehrambene navike već dugi niz godina predmet rasprave.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Navodno je pratila program prehrane koji se bazira samo na jagodama i mineralnoj vodi i to za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva 2004. godine. Prije toga, javnosti je otkrila kako ne jede hranu koja je prethodno pržena u ulju, maslacu ili umacima te da se na njezinom jelovniku ne smije pojaviti crveno meso kao ni mliječni proizvodi.

Čak je i sama priznala kako je ona sama "za većinu restorana vjerojatno najgora noćna mora", a onda je dodatno šokirala izjavom kako joj je najdraža hrana tost od cjelovitih žitarica sa soli.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Obožavatelji u šoku: U 51. godini preminuo glumac iz serije 'Zvjezdane staze'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba