Play ponuda
Play ponuda
teško razdoblje

Cheryl Cole priznala: 'Mrzila sam biti trudna'

Cherly Cole uživa u majčinstvu, ali trudnoću nije mogla podnijeti

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 20.10.2017. u 11:40
Play ponuda

Cheryl Cole i njezin mlađahni dečko LiamPayne u ožujku su postali roditelji sina. 

No, britanska pjevačica priznala je da je mrzila biti trudna. 

"Kada postaneš roditelj, život ti se potpuno promijeni ali na najbolji mogući način. Ovo mi je najboljih šest mjeseci u životu. Ali, mrzila sam biti trudna. Puno toga se događalo i jednostavno nisam uživala u trudnoći", prizala je Cheryl u razgovoru za The Sun. 

"Nisam stala 14 godina, doslovno. I onda kada sam zatrudnjela, shvatila sam da mi taj stres ne treba", dodala je Cheryl, koja se tada potpuno povukla iz javnosti. 

Cherly i Liam potvrdili su svoju vezu početkom 2016., nekoliko mjeseci nakon što se Cheryl odlučila rastati od svog drugog supruga, Jean-Bernarda Fernandez-Versinija. Godinu dana kasnije dobili su dijete kojem su dali vrlo neobično ime - Bear

"Meni se ime Bear oduvijek sviđalo. Htjela sam da bude jedinstveno i baš mu nekako pristaje. Ali, Liam i ja dugo smo raspravljali oko toga kako ćemo ga nazvati. Sedam tjedana nam je trebalo da se odlučimo", otkrila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba