Play ponuda
Play ponuda
što se tu događa?

Cheryl i Liam su se trudili pokazati da su i dalje zaljubljeni, no njihovi prijatelji tvrde da je sve namješteno

Cheryl Cole pojavila se s Liamom Paynom na dodjeli nagrada Brit Awards u jeku glasina da samo što nisu prekinuli

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 22.2.2018. u 10:53
Play ponuda

U jeku glasina da im je veza u krizi, Liam Payne i Cheryl Cole zajedno su došli na dodjelu nagrada Brit Awards. Zajedno su pozirali na crvenom tepihu držeći se za ruke, a u live prijenosu otkrili su ponešto o svom seksualnom životu. 

"Kasnije ćeš izvesti pjesmu iz filma 'Pedeset nijansi sive'. Zvuči prilično vruće. Imate li sigurnu riječ?", upitao je voditelj dodjele Liama, na što je on rekao da Cheryl zna odgovor na to pitanje. 

"Nemoj stati", ispalila je Cheryl i iznenadila sve. 

Ipak, unatoč tome što su se trudili pokazati da između njih i dalje cvjetaju ruže i da su zaljubljeni i sretni, izvor za The Sun tvrdi da je sve - namještaljka. 

"Njihovi prijatelji tvrde da situacija nije dobra i da će uskoro prekinuti. Oboje se trude popraviti odnos i žele zajedno dočekati Bearov prvi rođendan, ali odnos im je vrlo nategnut", tvrdi izvor za The Sun. 

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Image
© Guliver Image/WENN.com

© Guliver Image/WENN.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Glasine o prekidu počele su prije nekoliko dana kada su njihovi prijatelji izjavili da Cheryl smeta što Liama nikad nema kod kuće jer zbog karijere stalno putuje, dok ona sama brine za Beara koji će za mjesec dana proslaviti prvi rođendan. 

Cherly je zatim na pitanje novinara o problemima u raju kratko rekla 'da to uopće nije bitno', čime je samo dodatno potaknula glasine. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zavodnik s ekrana

Sve o novoj ljubavi Miloša Bikovića! S pravnicom Ivanom sve je počelo još u Rovinju tijekom ljeta

Play ponuda

Više s weba