Ostalo

Chris Brown izostao s ročišta gdje je navodnu žrtvu silovanja morao pogledati u oči

Brown je u siječnju uhićen u Parizu zbog optužbi za silovanje, a tvrdi da se radi o podmetanjima

Tabloid.hr
03.06.2019 09:50

Odvjetnik žene koja je podnijela optužbu za silovanje protiv Chrisa Browna u siječnju tvrdi da je pjevač "pokazao nepoštovanje prema francuskom pravnom sustavu" budući da se nije pojavio na službenom sastanku s navodnom žrtvom u utorak.

Naime, Brown je uhićen prije pet mjeseci nakon čega je pušten iz pritvora zbog navoda 24-godišnje Francuskinje da ju jes još dvojicom muškaraca silovao u Mandarin Oriental Hotelu u Parizu, gdje je odsjedao za vrijeme Tjedna mode. Pjevač je tada nazvao optužbe lažnima.

"Chris se nije pojavio na ročištu gdje je pozvan na sastanak kako bi se licem u lice susreo s djevojkom koja ga je optužila za silovanje", rekli su odvjetnici žrtve.

Djevojka tvrdi da se sve odvilo između 15. i 16. siječnja ove godine, a upoznali su se u klubu Le Crystal. Pjevač ju je onda navodno pozvao u hotelsku sobuzajedno s prijateljicoms kojom se kasnije razdvojila pa su ostali sami.

Brown još uvijek negira sve optužbe, a o slučaju se oglasio na Instagramu."Želim jasno dati do znanja: ovo je laž, kuja laže i izmišlja", napisao je prije nekoliko mjeseci i dodao da je cijeli incident protivan njegovim moralnim načelima.