Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
obožavateljice luduju

Chris Brown stigao u Sarajevo, probat će i ćevape

Poznati američki R&B pjevač Chris Rock, poznat po bivšoj vezi s Rihannom koja je uključivala i velik incident, od ponedjeljka boravi u Sarajevu sa svjetski poznatom humanitarkom Sanelom Jenkins, koja je podrijetlom iz BiH.

Image
Foto: Youtube
RTL/ 29.7.2014. u 10:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Chris Brown i svjetski poznata humanitarka Sanela Jenkins u ponedjeljak su privatnim zrakoplovom sletjeli u Sarajevo.

Sanela, koja je porijeklom iz BiH, svjetski je poznata humanitarka i dobitnica nagrade Elton John AIDS zaklade, kojoj već mnogo godina pomaže u borbi s tom opakom bolešću. Jenkins je istaknula kako je zbog promocije svoje zemlje važno dovoditi svjetski poznate ličnosti u posjetu, a obećala je i kako će slavnog pjevača nagovoriti i da iskuša najveći specijalitet grada - sarajevske ćevape.

''Želim svijetu pokazati da smo civilizacija koja traje duže od 1000 godina. Chris Brown je jedna od najpopularnijih zvijezda u Americi i važno je da se kući vrati s pozitivnim dojmovima. Ako ćemo dovoditi zvijezde i stručnjake iz politike, poduzetništva, znanosti, to će privući i mnoge turiste što bi bila velika stvar za našu ekonomiju. Još kad ga odvedem na ćevape i kad se napije vode na Čaršiji zaljubit će se u Sarajevo'', izjavila je Sanela za portal Klix.ba.

''Sanela mi je pričala sa puno emocija o Sarajevu i vašoj zemlji. Morao sam doći vidjeti ljepotu koju mi je opisala. Rekla mi je da ste jedinstven spoj kultura koji je unikatan u Europi'', dodao je pjevač.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Britanski reper poginuo u automobilskoj nesreći dok je putovao na vlastiti nastup

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba