Ostalo

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger podijelili prvu fotku s vjenčanja: 'Jučer je bio najsretniji dan...

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji, a na svojim su Instagram profilima podijelili prvu fotku sa svog posebnog dana

Tabloid.hr
10.06.2019 09:56

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger se osjećaju blagoslovljeno nakon što su si jučer izrekli sudbonosno 'da'.

Samo nekoliko sati nakon malog, intimnog vjenčanja u Kaliforniji oboje su na svojim Instagram profilima podijelili romantičnu fotografiju na kojoj se nasmijani drže za ruke. Objavili su ju u isto vrijeme is gotovo identičnim popratnim tekstom.

"Jučer je bio najbolji dan naših života. Postali smo muž i žena ispred boga, naših obitelji i onih koje volimo. Bilo je intimno, dirljivo i emotivno", napisao je novopečeni bračni par uz fotografiju.

"Jako smo blagoslovljeni što možemo započeti novo poglavlje u našim životima. Zahvalni smo na svojim obiteljima i prijateljima koji su nam se pridružili i gospodinu Giorgiju Armaniju koji je kreirao neponovljivu haljinu za Katherine i savršeno odijelo za mene", dodao je Pratt.

"Obožavam ovu fotku. Jako sam sretna zbog vas", komentirala je Gwyneth Paltrow ispod Prattove fotke, dok je ispod mladenkine napisala: "Ovo je najslađe!!!! Čestitam, golupčići. Želim vam život ispunjen srećom".

Par je u vezi od prošlog ljeta, a sudbonosno 'da' su si izrekli na kalifornijskom ranču San Ysidro ispred najbližih prijatelja i obitelji.