Ostalo

Chris Rock ne želi ni čuti za ispriku, a u Smithovom videu tviteraši vide teorije zavjere

Navodno je Chris Rock komunicirao preko izvora te nije spreman uopće dati svoje vrijeme Smithu jer smatra kao je ovim pokušao popraviti javni imidž

L. K.
03.08.2022 10:34

Došlo je do službene isprike glumca Willa Smitha zbog šamara koji je dao komičaru Chrisu Rocku na dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar, kada se šalio s ćelavošću njegove žene koja pati od alopecije. Zanimljivo je da se i sam Smith smijao na tu šalu, sve dok ga pogledom nije prostrijelila njegova supruga Jada Pinkett Smith , stoga je uslijedila isprika četiri mjeseca nakon zbog čega Rock "ne planira" kontaktirati Smitha, piše Daily Mail .

Nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, Smith je poručio da je uzeo posljednja četiri mjeseca kako bi "radio", no kako se saznaje od izvora, 57-godišnji Chris u ovom trenutku ne želi obnoviti prijateljstvo te smatra Willovu ispriku pokušajem popravka vlastitog javnog imidža.

will smith, chris rock, šamar

"Chris ne planira kontaktirati Willa. Will treba oprost javnosti, a ne Chris", tvrdi izvor.

Podsjećamo kako je 53-godišnji Smith objavio video s isprikom u petak pod nazivom 'It's been a minute...' i to na YouTubeu, Instagramu i Facebooku.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati", izjavio je Smith u videu koji se tom prilikom ispričao Chrisovoj majci i cijeloj obitelji.

Nije trebalo dugo čekati da korisnici Twittera krenu s neutemeljenim tvrdnjama i teorijama kako je glumac u istom videu na stolu pored sebe imao vodu brenda 'Just water' njegovog sina Jaden Smith pa smatraju kako je isprika paravan za promociju 'svog' proizvoda.