Ostalo

Chrissy Teigen opet na meti hejtera: ovaj put im smeta jer tri tjedna nakon poroda izgleda - odlično!

Hejterima na Instagramu je zasmetalo što se manekenka tako kratko nakon poroda usuđuje 'hvaliti' ravnim trbuhom

vijesti.hr
10.05.2016 08:35

Chrissy Teigen česta je meta internetskih trolova, a posljednje zbog čega su je napali je zato što izgleda - predobro.

Pročitajte još
Već se vratila u formu: Chrissy je rodila prije tri tjedna, a pogledajte kako izgleda!

Slavna manekenka često detalje iz svog privatnog života dijeli sa svojim obožavateljima pa je tako povodom svog prvog Majčinog dana objavila fotografiju na kojoj ju vidimo kako priprema doručak.

Chrissy je za kuhanje odjenula minijaturne traper hlače i kratki bijeli top, a preko je 'nabacila' ogrtač.

Hejterima na Instagramu je zasmetalo što se manekenka usuđuje pokazivati svoj ravni trbuh i zavidnu liniju tek nekoliko tjedana nakonporoda.

Pročitajte još
Obožavamo Instagram Chrissy Teigen: novopečena mama objavila preslatku fotografiju kupanja svoje bebe

Neki su otišli toliko daleko da su joj napisalo kako svojim fotografijama želi posramiti žene koje nisu/ne mogu/ne žele tako kratko nakon rođenja djeteta paradirati svoje savršeno tijelo vrijedno instagramiranja .

"Chrissy ti si prekrasna i jako sretna što si se tako brzo uspjela dovesti u formu, ali to je malo bezosjećajno kad ima toliko žena koje se s tim muče. Izgledaš odlično, ali si među rijetkima i imaj malo osjećaja prema onima koji nemaju te sreće", piše u jednom od komentara.

Drugi komentar kaže kako se majke osjećaju loše u svojoj koži kada vide takve fotografije i misle kako to znači bi i one trebale odmah moći obući crop top.

Chrissy je poznata po tome da nikome ne ostaje dužna pa nas stvarno zanima kako će odgovoriti na ovaj posljednji val hejterskih kometara.