Ostalo

Chuck Norris je u Sloveniji: 'Došao je zamijeniti policiju u kontroli šengenske granice'

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne šale i komentari vezani uz legendu o svemoćnom i nepobjedivom Chucku Norrisu i razlozima zašto je došao u Sloveniju

Tabloid.hr - Hina
04.05.2017 17:57

Posjet američkog glumca Chucka Norrisa Ljubljani oduševio je Slovence zbog besplatne dodatne promocije domovine Melanije Trump na američkom turističkom tržištu, a nisu izostali nitiuobičajenivicevio "nadnaravnim" sposobnostima77-godišnjeg majstora borilačkih vještina.

Da se ovih dana doista nalazi u Ljubljani Norris je potvrdio objavom dviju fotografija na društvenim mrežama. Fotografiraose sa suprugom Genom i dvojicom prijatelja u jednom restoranu u ljubljanskom starom gradute na vidikovcu iznad grada.

"Divan grad i divni ljudi", napisao je Norris uz fotografije na Instagramu i Facebooku.

Na slovenskim društvenim mrežama pojavile su se brojne šale i komentari vezani uz legendu o svemoćnom i nepobjedivom Chucku Norrisu i razlozima zašto je došao u Sloveniju.

Korisnici takonavode da je Chuck Norris stigao kako bi zamijeniopolicijuu kontroli šengenskegranice ili seobračunao s ljubljanskim zmajem, simbolom slovenske prijestolnice.