Play ponuda
Play ponuda
I to se dogodilo

Cigi postaje zvijezda poznatog američkog reality showa o plastičnim operacijama

Pjevao je, stilizirao, komentirao, svašta je u životu radio Neven Ciganović, ali do sad još nikad nije bio u svjetskom reality showu. Uskoro ćemo ga gledati u showu koji sudionike bira po kriteriju - što više plastičnih operacija - to bolje

Ana Miščević/ 3.8.2016. u 18:37
Play ponuda

Neven Ciganović postaje zvijezda američkog reality showa. 

"To će biti reality show o osobama koje su radile plastične operacije. Neće biti samo svi plsatični, bit će i neki koji naginju tome, ekstremno vole izražavati taj svoj look. Show je američka produkcija, snimat će se u Europi", rekao je Cigi. 

On će tako postati najveća 'plastična' zvijezda s naših prostora te u borbi prsa o prsa u showu izazvati neke od najvećih zvijezdi plastičnog Hollywooda! 

"Prvenstveno sam morao imati neku plastičnu opeaciju jer je to bio jedan od uvjeta, bar za taj drugi dio ekipe koji je plastični. Neću raditi nikakve dodatne operacije, ali neinvazivne metode pomlađivanja definitivno. Moram zablistati, moam osvjetlati hrvatski obraz", kaže Cigi. 

A taj će hrvatski obraz, uspoređujući ga sa ostalim natjecateljima biti prilično normalan. 

"Većinom su to ljudi koji su već pozanti široj publici zbog plastičnih operacija, jer su ih napravili užasno puno tako da ću ja biti sitna riba s obzirom na skromni broj mojih", dodao je. 

I doista je, njegov prijatelj Justin, kojeg je nedavno sreo u Splitu, do sada je imao oko 190 zahvata, ne bi li postao živi Ken. A upravo će on, zajedno s našim Cigijem biti u ovom reality showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Justina znam još iz doba dok sam ja živio u Americi i još nije bio toliko izoperiran. Nakon toga ostali smo u kontaktu putem društvenih mreža, znao sam da će doploviti do Splita i tako smo se čuli i našli. On nema nikakve zamjerke na moj look, nije mi dao nikakav savjet što bi trebao napraviti, dapače cijeli cast je oduševljen dobro odrađenim poslom na meni", kaže. 

Zato ćemo uskoro čini se Cigija gledati na malim ekranima, a za svoju se američku bajku počeo već pripremati.

"Ja ne bi nikada radio nešto što ne želim, sad sam momentalno jako zadovoljan svojim izgledom i ne vjerujem da bi sad zbog gledanosti showa posegnuo za nekom operacijom", zaključio je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKIDAJU PA SE MIRE

Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Blagojević: Po njoj bi mogli snimiti i sapunicu, ona je jedina koja ga je uspjela osvojiti

Play ponuda

Više s weba