Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Promotor, ambasador, zabavljač...

Cigi se uhvatio u koštac s lakim notama i snimio pravu cajku: planira li povratak na glazbenu scenu?

Ili cajke ili ultra - to je otprilike glazba koju današnja mladež najčešće sluša. Baš se zato naš Cigi odlučio baciti u te vode

Maja Oštro/ 14.7.2016. u 18:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neven Ciganović aka Cigi. Ne samo da pozira, stilizira, kritizira - svom je šarolikom životopisu dodao novi posao - postao je reper! Ozbiljno se uhvatio u koštac s lakim notama i snimio svoju prvu repersku... pa rekli bismo - cajku ilitiga turbofolk pjesmu!

"To je u principu pop pjesma, ali mi to ovdje u Hrvatskoj volimo zvati cajkama, ali te pjesme, kad pogledate, izvode i  naše druge izvođačice poput Seeverine, Jelene Rozge, samo što Severina i Jelena Rozga ne koriste te trilere, ne pjevaju na taj način, pa ne zvuči kao cajka", pojasnio je Cigi.

Da ne bi sve ostalo samo na Cigijevu repanju, svoj mu je glasić u pjesmi radnog naziva Carice posudila i srpska pjevačica Ivana Elektra!

"Imali smo super neku energiju i povezali se, ona se i htjela malo proširiti na naše hrvatsko tržište", otkrio je Ciganović.

A to isto tržište jedva čeka raspjevanog Cigija. Omilila mu se pjesma opet, pa se možda i vrati na glazbenu scenu. Ne kao Toy Boy, nego s nekim potpuno neočekivanim duetom.

"Ne znam je li ovo kratki izlet pošto svi koji su culi pjesmu i kažu da mi dobro ide repanje pa će možda to biti jedan novi pravac i smjer kojim ću krenuti, možda repati, ali bi mi bilo draže gostovati po nekim duetima", otkrio je on.

A koliko će se tek dueta u režiji brojnih turbofolk zvijezda iz susjedne Srbije oriti Spaladium arenom! Naime, na dvodnevnom Ringišpil fetisvalu u Splitu nastupit će sva sila folk zvijezda,a Cigi ponosno nosi titulu ambasadora festivala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"To je nešto potpuno novo. Kod nas se ovo prvi puta događa. Ljudi znaju da ja volim dobre partije, gdje je dobra zabava, pa vjerujem da će imati provjerenja u mene kao promotora i ambasadora", rekao je Neven.

Promotor, ambasador, zabavljač, kritičar, stilist, a odsada i reper. Kad je Neven Ciganović u pitanju, nema nemogućeg!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba