Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zanimljiv fenomen

Čini da imaju sve, no u krevet uglavnom liježu same: zašto se muškarci boje poznatih žena?

Poznate žene često se nalaze u problemima jer muškarci ih se boje. Iako se čini da imaju sve, mnoge poznate dame uglavnom liježu same. Doduše, ponekad je bolje biti sam nego u lošem društvu

Marija Pajić/ 9.9.2016. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ona je lijepa, pametna, uspješna - ali i sama. Zvuči poznato? Ako je vjerovati brojnim istraživanjima, uspješne poslovne žene strah su i trepet za jači spol! Štoviše, njihova karijera plaši ih do te mjere da od tzv. karijeristica bježe - kao vrag od tamjana!

"Pa svaki muškarac želi biti s uspješnom ženom, ali kada žene imaju teški karakter, onda ako muškarac ima prevelik ego - mislim to ne može funkcionirat, tako da sve glasne žene budu s tišim muškarcima ili bar onima koji mogu ostat tiho", smatra Ella Dvornik. 

"Obično javnim i poznatim osobama dođe neki koji ima problem jer jednostavan muškarac teško da će se odlučiti javnoj ekstra ženskoj upucavat", rekla je glumica Ankica Dobrić. 

Čini se da problem alfa ženki vlada i našom estradom jer one koje su pronašle muškarca svog života - mogu se nabrojati na prste jedne ruke! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pa to je veliki problem, ne samo meni - pogledaj samo cure na našoj estradi. Ja sam ful sretna za Sevu da je konačno našla ljubav, baš je sretna", tvrdi pjevačica i spisateljica Anđa Marić.

"Ja sam upoznala muškarce kojima je smetalo to što se ja bavim raznim stvarima, jednom mom bivšem je teško palo što sam ja izdala knjigu jer je to onda značilo da valjda on ne vrijedi", rekla je stand up komičarka Andrea Andrassy. 

Upravo se čita

Image
NOVA SEZONA

Josip razočaran u Nikolu jer je uzeo novce i odustao od 'Života na vagi': 'Mi kad smo došli s treninga rekao je da se zeznuo...'

S jedne strane, žalimo se da nas se muškarci boje, no kad kriza pozvoni na vrata, skidamo superwoman masku i manje smo od makova zrna. 

"Oboje trebaju pridonositi i imati zanimanje i živjeti od toga, ne podržavam one koji čekaju da se bogato udaju ili ožene da bi imali nešto", izjavio je modni kreator Ivica Skoko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Evolucija nas je dovela do toga da su žene poprimile muške osobine, no ako ste u poslu prave lavice - ne znači da takve trebate biti i u vezi.

Marija Pajić/ 9.9.2016. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bila je simbol sek**pila

Predviđali su joj nevjerojatnu karijeru, ali je posrnula u ključnom trenutku: Evo gdje je danas Heather Locklear

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba