Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA POSLANICA

Ćiro Blažević nema mira ni u bolničkoj postelji

Trenera svih trenera dosada ništa nije uspjelo slomiti, pa neće ni ovo. Ali Ćiro nam s bolesničkog kreveta priznaje - uklješteni živac najgore je što je ikad iskusio. Na prisilnom odmoru stigne popratiti i u svom stilu iskomentirati sve što se događa. Prije operacije u KB Dubrava uspjela ga je uloviti kamera Exkluziv Tabloida.

RTL/ 26.4.2012. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ćiro kakvog još nismo vidjeli. Spojen na cjevčice i pod lijekovima protiv bolova, ali i dalje prpošan kao dečko. Ipak priznaje, uz sve prijašnje operacije, ukliješteni živac u leđima ga je dobro bocnuo.

"Samo je kod porođaja veća bol. Ipak, žene moramo znati respektirati", govori Ćiro Blažević.

Jednu u zadnje vrijeme respektira jako. Jer što će sad raditi nego kratiti vrijeme televizijom. Malo nogomet, pa malo više Survivor. Ne treba ni napominjati da ga je Avica uspjela očarati.

Ne dopada mu se beskrvna igra hrvatske repke, ali on ponovno ima baš to što Vatrenima treba. Prijavio bi se odmah ponovno za kormilara repke. Samo, postoji jedan mali problem.

"Ne znamo uopće tko će odlučit o tome", svjestan je nereda u hrvatskom nogometu Trener svih trenera.

Nije samo u nogometu kaos. Sudnice i pritvori su puni, a nova svjedočanstva o tome kako se kralo samo izviru. Svaki dan obilježi neko uhićenje, a kako i ne bi, kad su svi živi primali kuverte. Od političara do pjevača od kojih su mu neki bliski prijatelji. Baš je taj Sanader, koji ga je zbog vlastite taštine maknuo s klupe Hajduka, čini se, dijelio šakom i kapom.

"Ne mislim da je Sanader sve sebi uzimao", uvjeren je Ćiro.

Pozivi se samo redaju. Obitelj, prijatelji, oni kojima se smije i kojima se ne smije reći ime.

U petak operacija, a možda i u subotu već vani. Nije ga uništilo ništa dosad, pa što je za njega jedan mali uklješteni živac?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba