Ostalo

Članice benda Girls Aloud podijelile su dirljive posvete preminuloj frontmenici: 'Potpuno sam shrvana i...

Nakon vijesti o smrti Sarah Harding, pjevačice grupe Girls Aloud koja je jučer preminula u 39 godini, ostale članice benda su na društvenim mrežama redom odale počast svojoj frontmenici.

RTL.hr
06.09.2021 16:00

Nicola Robers i Nadine Coyle , koje su u bile članice sastava Girls Aloud od 2002. do 2013. godine, na svojim su Instagram profilimapodijelile fotografije sa preminulom zvijezdom uz dirljive natpise.

"Potpuno sam shrvana i ne mogu prihvatiti da je došao taj dan. Srce me boli i cijeli dan mi kroz misli prolaze stvari kroz koje smo prošle zajedno. Posebice ove protekle godine od njezine dijagnoze, koliko god godina bila teška, naše nove uspomene ostaju snažne u mom srcu", napisala je Coyle koja je ustvrdila kako bi Harding sigurno cijenila ove poruke te kako zna da mnogi oplakuju njezinu okrutnu smrt.

"Električna djevojko, stvorila si nas. Dala si sve od sebe i uvijek s osmijehom. Bijeli leptir proletio je jutros pored mog prozora prije nego što sam saznala vijest, to si morala biti ti", napisala je tugujuća glazbenica uz fotografiju s pjevačicom.

Coyle je podijelila fotografiu nasmijane Hardnig uz koju je napisala da je potpuno shrvana viješću o njezinoj smrti. "Ne mogu naći riječi kojima bi izrazila svoje osjećaje prema ovoj djevojci i što mi znači! Znam da će se mnogi od vas osjećati jednako. Za sada ti šaljem mnogo ljubavi", napisala je.

Osim kolegica iz benda, preminuloj pjevačici posvete su objavili i mnogi drugi iz svjeta slavnih. Između ostalih, bivša Spajsica Geri Horner na svom je Twitter profilu napisala: "Počivaj u miru, Sarah Harding. Biti ćeš zapamćena po vedrini i radosti koju si unijela u svijet."

Harding, koja je poznata i po glavnoj ulozi u filmskom serijaluSt Trinian, preminula je u snu u subotu, nakon trinaestomjesečne borbe s rakom dojke koji se proširio na ostale organe.