Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
upoznajte adeliu

Clooney i njegova sestra imaju potpuno drugačiji životni stil

George Clooney i njegova starija sestra Adelina Zeidler nisu nimalo fizički slični, a žive i potpuno drugačijim životima. Ipak, u dobrim su odnosima pa je i ona pristustvovala Clooneyevu vjenčanju.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 1.10.2014. u 20:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Među gostima na vjenčanju Georgea Clooneya i britanske odvjetnice Amal Alamuddin bila je glumčeva sestra Adelia Zeidler koja sa zgodnim Clooneyem nema gotovo nikakve sličnosti.

Osim što fizički ne nalikuju, žive i potpuno drugačijim životima.

Adelia je u Clooneyevu društvu brodom stigla do hotela u Venciji gdje se održala ceremonija vjenčanja, a tamo su ih čekali roditelji Nick i Nina Clooney.

Adelia Zeidler, poznatija kao Ada Clooney, glumčeva je starija sestra, a njezin životni stil je itekako manje glamurozan od života njezina slavnog brata.

Ada radi kao knjigovotkinja u Kentuckyju, gdje joj žive roditelji, i ima dvoje djece. U jednom ranijem intervjuu Ada je otkrila da nije bila na prvom Clooneyevu vjenčanju kada se 1989. godine oženio glumicom Taliom Balsam jer je, kako kaže, o vjenčanju saznala iz novina.

Tada je također ispričala da sa bratom komunicira samo putem maila jer njema njegov broj mobitela te da se s Clooneyem vidi jednom godišnje kada dođe u posjet roditeljima.

Prije dvije godine, kada je izgledalo da se vječiti neženja nikada neće smiriti i kada su čak kružili tračevi da je homoseksualac, sestra je glumca žestoko branila. 

"Teško mi je shvatiti da je moj mlađi braco seks-simbol. Svi ga kod kuće zbog toga zezamo", rekla je Adelia tada.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA MEDIJSKA BURA

Zbog generala isprovocirali inače uvijek staloženu Ninu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba