Ostalo

Coleen napokon progovorila o braku s Rooneyjem: 'Nije naučio na svojim glupim greškama'

Nakon mjeseci špekuliranja, Coleen Rooney oglasila se oko mogućeg razvoda od Waynea Rooneyja

Tabloid.hr
24.11.2017 16:45

Coleen Rooney je u podužem postu na Facebooku progovorila o svom braku i o glasinama da se ona i Wayne razvode.

Coleen, koja je trudna s četvrtim djetetom, napisala je kako će nogometašu dati još jednu šansu. Britanski mediji već dva mjeseca špekuliraju hoće li se ili neće Rooneyjevi rastati nakon što je Wayne uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. S njim je tada bila i Laura Simpson s kojom je navodno prevario Coleen.

"Prije nego što krenu priče, da, opet nosim vjenčani prsten i imam potrebu objasniti zašto bez obzira što će mnogi reći da ne moram. Prsten vidim kao znak predanosti i nisam bila sigurna što se događa s nama pa ga nisam htjela nositi. Ne nosim ga ni inače svaki dan, pogotovo kada idem u teretanu", napisala je.

I dok je Coleen nestašnog nogometaša jedno vrijeme držala na distanci, par je uspio izgladiti sve i dalje su zajedno. A je li Wayne išta naučio? Pokazat će vrijeme

Guliver Image/WENN.com

Sebe je opisala kao snažnu osobu koja ne želi da jeljudi sažaljevaju.

"Vjerojatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku. Nisam glupa, znam misliti svojom glavom, a moj brak je nešto oko čega se želim potruditi i raditi na njemu. I prije nego što krenu naslovi po novinama - ne, nisam Waynea primila natrag jer on nikad nije ni otišao. Da, bilo je ovo usrano razdoblje i da, neko smo vrijeme proveli odvojeni i mislila sam da je našem braku došao kraj. Nećusada pisati koje su Wayneove vrline jer mislim da on to sada ne zaslužuje, ali on je nevjerojatno dobar otac. Napravio je neke glupe i sebične pogreške, na nekimaje neštonaučio, na drugih očito nije. Ipak, možda će se i to promijeniti? Ne možeš znati što će se sutra dogoditi", nastavila je Coleen.

Osvrnula se i navečer kada je uhićen i okrivila alkohol za njegovo ponašanje.

"To je moja odluka. Volim li Waynea? Da, volim ga. Da ga ne volim, ne bi se trudila da nam brak uspije. Znam da mogu i bez njega, sama sa svojom djecom, ali ne želim tako živjeti. Želim pokušati spasititi naš brak i da živimo kao obitelj. Ne kažem da je sve u redu i zaboravljeno, ali trudimo se biti najbolji što možemo u ovom trenutku", zaključila je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.