Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČARLIJEVE OPASNE VEZE

Ćorlukina mala ima veliku tajnu!

Nova ljubav Vedrana Ćorluke uzdrmala je domaći javni život! Njegova nova navodna djevojka kći je najtraženijeg hrvatskog bjegunca i navodnog organizatora krvave pljačke Fine 2005. godine. Možda baš zbog toga svoju vezu toliko kriju od javnosti!

RTL/ 3.5.2012. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ElaRoso uz VedranaĆorluku u životu ima još jednu tajnu o kojoj nerado govori. Ona je, naime, kći najtraženijeg hrvatskog bjegunca AnteRose, inače  poznatog kao mozak krvave pljače Fine iz 2005. u kojoj su ubijena dvojica zaštitara. Ela je tatina miljenica, a ne voli pričati niti o jednom muškarcu koji ima važnu ulogu u njezinu životu. Jedva se osvrnula i na svoju za sada kratku, ali slatku vezu s popularnim nogometašem!

I tu nastaje problem, jer Vedran je pak mamin mezimac! Vlastita mu je majka, gle čuda, nedavno sva uznemirena poslala poruku koju je on podijelio s prijateljima na Facebooku!

"Sinoć sam sanjala kako te u Njemačkoj ganja neka naša i srpska mafija. Probudila se sva u znoju. Sine, čuvaj se", napisala je Čarliju majka.

Pisala je to mama Ćorluka nedavno, kada je sin otišao na posudbu u Njemačku. A čini se nije bila daleko od istine. Naime, upravo je Ela miljenica Ante Rose, navodnog šefa bande odgovorne za seriju kriminalnih djela koji je u bijegu. Majka je Vedrana savjetovala i da pazi gdje ide i što radi!

No, srce ne bira, pa je Vedranovo ubrzano kucalo na spoju s djevojkom koja zadovoljava sve njegove kriterije! Dugokosa crnka, zamamnih oblina i s fetišem slikanja ispred ogledala i to vlastitim mobitelom.

No, odu li na još koji spoj, nakon večere i kina koje su priznali, telefoni će sigurno zvoniti i njoj i Vedranu! Bolje da brojeve svojih roditelja razmjene odmah kako bi znali kada slušalicu ne treba dizati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba