Ostalo

Nakon tragičnog gubitka Cristiano raznježio obožavatelje fotografijom s kćerkicom: Zauvijek te volim'

"Zauvijek te volim", napisao je Portugalac uz fotografiju koju je u koju je u samo 2 sata lajkalo gotovo 7 milijuna ljudi.

RTL.hr
30.04.2022 14:05

Iza Cristiana Ronalda nekoliko je teških tjedana, ali nogometaš je obožavatelje sada razveselio fotografijom na kojoj pozira s novorođenom kćerkicom. Na fotografiji u naručju drži kćer, koju su on i partnerica Georgina Rodriguez dobili sredinom travnja ove godine.

"Zauvijek te volim", napisao je Portugalac uz fotografiju koju je u koju je u samo 2 sata lajkalo gotovo 7 milijuna ljudi.

U komentarima je nogometaš dobio i brojne poruke podrške, a obožavatelji su mu poželjeli da skupi snage da prebrodi ovaj teški period.

Podsjetimo, Georgina je bila trudna s blizancima, trebali su dobiti sina i kćer, ali sin je na porodu preminuo.

"S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak. Želimo zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na svemu. Šokirani smo nakon ovog gubitka i molimo sve za privatnost u ovim teškim vremenima. Naš dječak, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti", napisao je tada.