Ostalo

Crna Pantera (51) desetljećima je vladala modnom pistom, zbog karijere nikad nije pronašla ljubav, a...

Zbog karijere je žrtvovala ljubav, a kaže kako su čvrsta prijateljstva donekle nadomjestila nedostatak životnog partnera.

RTL.hr
12.09.2021 09:00

Ikona modnog svijeta i jedna od najpoznatijih 'neudavača', Naomi Campbell ili kako su joj mediji laskali - Crna Pantera , u nedavnom se intervjuu za New York magazin otvorila o svom tajanstvenom ljubavnom životu.

Priznala jekako je za planetarni uspjeh bilo potrebno mnogo žrtava u privatnom životu, a zbog karijere nikada nije pronašla ljubav.

Rekla bih da je to žrtva - nepronalazak te srodne duše koja će vas zaista razumjeti. Ja sam snažna, ali sam i osjećajna. Znam da u vezi moram raditi kompromise", rekla je Campbell.

Iako se nikada nije udavala, manekenka je kroz godine imala nekoliko veza s poznatim muškarcima. Kratko je vrijeme 1993. godine bila zaručena za basista benda U2, Adana Claytona, nakon čega je četiri godine bila u vezi s poduzetnikom Flaviom Briatoreom. Te je posljednje zaruke raskinula 2002. godine, a od tada nije bila u ozbiljnijoj vezi.

Povezivali su je sa zvijezdama poput Leonarda DiCapria, Ushera, Roberta De Nira, Liama Paynea i Skepta, a Campbell je priznala kako su je ta prijašnja iskustva pomogla da evoluira kao osoba. Više nemam problema s gledanjem svog odraza u zrcalu i suočavanjem s, i prihvaćanjem, toga tko sam. Dok sam bila mlađa nisam to uvijek koristila na ispravan način. Za to je potreban rast", rekla je.

Iako nije pronašla srodnu dušu, najviše je zahvalna na prijateljstvima koja su odoljela zubu vremena. Imam vrlo dugu listu prijateljstava koja su do danas ostala vrlo prisutna u mom životu – i nakon 30, 33, 35 godina. Zahvalna sam na tim ljudima u svom životu. Poznaju me bolje od ikog dugog", otkrila je te je dodala kako je također zahvalna majci i blizini i razumijevanju koje dijele.

Manekenka je ove godine, u 52. godini života, po prvi puta postala majka i otkrila da za nju nema veće ljubavi od one roditeljske.

Prekrasan mali blagoslov izabrao me da joj budem majka. Počašćena sam što imam ovu nježnu dušu u svom životu i ne postoje riječi kojima bih mogla opisati doživotnu vezu koju sada dijelim sa svojim anđelom. Nema veće ljubavi", napisala je na svom Instagram profilu nakon rođenja kćeri.