Play ponuda
Play ponuda
uhvaćeni zajedno

Crnokosa Opatijka nova je ljubav Tonyja Cetinskog?

Razloga za brigu nema ni Tony Cetinski kojem na jesen izlazi novi album, a i privatno mu, čini se, cvjetaju ruže! Naime, fotografiran je s atrkativnom crnkom u šetnji Rovinjom, a kako na sve to gleda njegova bivša supruga?

RTL/ 9.8.2012. u 17:43
Play ponuda

Crnokosa Opatijka SandraMulvaj navodno je nova ljubav rovinjskog pjevača TonyjaCetinskog. Menadžerica u jednoj poznatoj tvrtki, majka je dvoje djece i sretno razvedena. Baš kao i Tony.

Navodno su se upoznali prije mjesec dana te iz tog razloga bliski prijatelji tvrde da je to sada samo početak jednog prijateljstva. Tony, naime, nakon razvoda od IvaneNobilo još nije spreman za dužu vezu.

Možda Sandra uspije odgovoriti na sve njegove zahtjeve. Sigurno je to da je zeleno svjetlo dala i njegova bivša supruga i menadžerica Ivana Nobilo.

"Drago mi je zbog njih, znala sam i prije za Sandru i sretna sam ako je on sretan i to je to", izjavila je Ivana.

Nakon 12 godina zajedničkog života, od kojeg su 5 godina bili u braku iz kojeg su dobili kći Piu, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima. Jedno za drugo nikada nisu rekli ružnu riječ.

"Mi smo frendovi, prijatelji smo ostali a i on je moj klijent stoga mu želim sve dobro. Meni je bitno da je on sretan", kaže Ivana.

Sudeći prema fotografijama Tony i Sandra izgledaju sretno. No ona priča o trećoj bračnoj sreći, zasada se u životni scenarij Tonya baš i ne uklapa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ukoliko je to ona prava, Tony uvijek bar može pitati za koju želju. Ljeto još uvijek traje pa se romansa možda nastavi i za hladne zimske dane.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
vrući nastup

Miley Cyrus poljubila Katy Perry: Baš mi se svidjelo!

Play ponuda

Više s weba