Ostalo

Da glazbenik ima problema, zna se već dugo: 'Njemu i Snježani već se davno trebalo pomoći'

Odvjetnice Rajka Dujmića uložile su žalbu na odluku sutkinje da glazbenika iza rešetaka zadrže 30 dana. Tvrde - Rajko nije dobro, ni fizički ni psihički

Željka Felbar
10.09.2015 18:18

Rajko Dujmić mjesec dana bez svoje supruge Snježane sigurno neće nikad zaboraviti. Bilo bi dobro da vrijeme u zatvoru iskoristi za razmišljanje o životnim stranputicama. Posljednji eksces vezan uz obiteljsko nasilje naišao je i na reakcije Rajkovih prijatelja i poznanika.

"Znam ga jako dugo, znam puno toga. Nisam se iznenadila, ali mislim da se Rajku i Snježani trebalo već davno pomoći odnosno da su oni trebali otvoriti svoja vrata, ne stana nego duše i srca i priznati neke stvari sami sebi i pomoći si", rekla je Tihana Harapin Zalepugin .

"Ja Rajka znam kao jednog sjajnog umjetnika i glazbenika. Strašno mi je ovo sve čuti i mogu samo nasilje bilo koje vrste nad ženom osuditi", izjavila je Bojana Gregorić Vejzović .

Dujmićev život u posljednjih godinu dana bio je posebno stresan. Zbog dugogodišnjih problema s alkoholom i drogom, prošle se godine razišao se i s Novim fosilima . Navodno se trenutačno spore oko imena benda čiji je Rajko osnivač. Glazbeni kuloari, pak, šuškaju da je za razilaženje s bendom kriva upravo Snježana.

"Mislim da je tu žrtva odgovorna da kaže, odnosno žrtva prije nego što postane da kaže ne neću bit žrtva. Dosta, ne može, doviđenja, tamo su ti vrata. Vrlo sam stroga po tom pitanju", rekla je Tatjana Jurić .

Posljednji slučaj u kojemu je Rajko pod utjecajem alkohola fizički nasrnuo na suprugu, kolege iz benda nisu željeli komentirati. Iako više ne sviraju skupa, ističu da mu žele samo najbolje.