Ostalo

Da je ovo Meghan učinila, gotovo bi je razapeli: Kate Middleton napravila nešto nedopustivo na sprovodu

Mnogi korisnici Twittera smatraju kako bi nastao kaos da se Mehan u iti jednom trenutku sprovoda nasmijala poput Kate Middleton

RTL.hr
22.09.2022 15:45

Tviteraši ne staju s prozivkama upućenim princezi od Walesa Kate Middleton i to samo zato jer se blago nasmijala na sprovodu kraljice Elizabete II. Upravo su oni usporedili cjelokupnu situaciju s njenom šogoricom Meghan Markle . Mnogi od korisnika Twittera zamjeraju što gotovo nitko ne bi oprostio 41-godišnjoj Meghan da je napravila nešto slično za vrijeme trajanja sprovoda.

"Samo zamislite sramotu i kaos da se Meghan Markle pojavila na kraljičinom sprovodu i usudila se nasmijati", istaknuo je jedan korisnik popularne društvene mreže Twitter.

Meghan Markle plač

"Da, a Meghan su ismijavali jer je držala Harryja za ruku", samo je još jedan u nizu komentara.

S druge strane, javio se određeni broj onih koji su branili 40-godišnju Kate MIddleton. "I što ako se nasmijala? Primijetio sam mnoge kako su se lagano nasmiješili da se utješe. Ne vidim problem, to je dozvoljeno", glasio je jedan komentar.

Potrebno je istaknuti kako je supruga 38-godišnjeg princa Harryja plakala na ceremoniji u sklopu državnog pogreba u Westminsterskoj opatiji. Trag suze vidio se na obrazu nekadašnje američke glumice Markle. Ipak, ta fotografija se i dalje munjevitom brzinom širi društvenim mrežama i medijima.

Sprovod kraljice Elizabete II. West Door, Westminster Abbey, London
Pročitajte još
Detalj zbog kojeg mnogi smatraju da je Meghan Markle glumila plakanje na sprovodu

Oni koji ne podnose Meghan, uvjereni su kako je riječ o dobroj glumi plača na tom svečanom i vrlo dirljivom pogrebu. Pojedini Britanci koji doista ne pošutuju vojvotkinju od Sussexa su pronašli video snimljen prije nekoliko godina u kojemu se Markle hvalila kako se može rasplakati kad god ona to poželi.

Pročitajte još
NAJUPEČATLJIVIJE FOTOGRAFIJE SA ISPRAĆAJA KRALJICE ELIZABETE II.: Njena tužna unučad i praunučad slamaju srce

Gledajte dokumentarni film koji slavi 70 godina vladavine kraljice Elizabete II. BESPLATNO na PLAYU

Gledajte dokuseriju 'Otkrivanje kraljevskih tajni' ekskluzivno na PLAY Premiumu .