Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promijenio mu se život

Damir Kedžo konačno razriješio misterij 'punih usnica' nakon operacije

Teško je jeo i disao, jedva trpio bolove koji su iz godine u godinu bili sve jači. No traume koje je prolazio 27 godina, sada su iza njega. Damir Kedžo podvrgnuo se teškoj operaciji ispravljanja čeljusti. Iako ga je mjesec dana jako boljelo, pio je i jeo na slamčicu i nije smio govoriti, danas je, kaže, novi čovjek. Svoju priču podijelio je s Anom Miščević

RTL/ 7.5.2015. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Damir Kedžo je operacijom čeljusti, koja mu je promjenila život, udahnuo nove, sretnije dane.

"Prvi dan nakon što su mi skinuli žice, to je bilo nekih mjesec dana nakon operacije, kad sam se ja nasmijao i vidio si zube i vidoi puna usta zubi, rekao sam 'to je to'. I stvarno sam se bolje osjećao moram priznati", kaže pjevač Damir Kedžo.

No, sretnom osmjehu prethodila je bolna opreacija.

"Proživio sam to, makar se ja toga djela ne sjećam, da su mi slomili gornju čeljust, pomakli je za šest milimetara, slomili mi donju čeljust, pomaknuli je za 6 milimetara, da bi dobio ovakav zagriz", priča Kedžo.

Novi je zagriz, osim zuba koje je napokon mogao vidjeti, donio i misterij zvan - pune usne!

"Da, misterij je kao jesam li bio na operaciji usnica ili nisam. Usnice su u potpunosti moje, miču se, sve je uredu. Jednostavno je stvar u tome da kad se pomaknu kosti za šest milimetara, dolazi do bolje potpore. Jedna usnica je prije, ako gledate slike, bila malo veća. Sad su došle jedna ispod druge i ovo su moje prirodne usnice, koje stoje kako stoje zbog toga što se raspored čeljusti promijenio", kaže Kedžo.

Pjevač je, naime, zbog progenije, deformacije čeljusti, koja mu je prvenstveno stvarala zdravstvene probleme - operacijom riješio problem koji je iz dana u dan sve više napredovao!

"To je problem koji dovodi na kraju do trajnog prijevremenog gubitka zubi. I naprosto sam se u 27. godini, nakon što sam izgubio jedan zub  i nakon što me kirurg uvjerio da stvarno odem to napraviti, odlučio sam se na to. I to je jedna od najboljih odluka koje sam odlučio napraviti u svome životu", kaže Kedžo.

No jednu stvar još nije napravio...

"Za sad se još nisam ljubio, ali isprobat ćemo u narednim danima", kaže pjevač.

Dok se ne pojavi neka princeza, uz koju će osjetiti čar pravog poljupca s novom čeljusti i punim usnama, Kedžo živi punim plućima i u kazalištu komedija priprema mjuzikl Mama Mia.

Više o magazinu 'Sve u šest' pratite na službenoj Facebook stranici.Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba