Play ponuda
Play ponuda
WOW

Daniel Craig snimio je svog posljednjeg Bonda, ulogu preuzima glumica Naomie Harris: 'Ne znam kako nastaviti Danielovim stopama'

Posljednji put u ulozi agenta britanske tajne službe, niz crveni tepih u bondovskom stilu spustio se Daniel Craig. Filmska ekipa ovaj je dan čekala više od godinu dana.

Image
Foto: Instagram
Ida Hamer/ 30.9.2021. u 8:00
Play ponuda

"Prije godinu dana ovo je bio samo san. Nije se činilo da ćemo ikada doći ovdje. Ali jesmo, i sretan sam što smo ovdje i što možemo slaviti sa svima", komentirao je slavni glumac. 

U filmu je agent u službi Njezina Veličanstva - a upravo su na premijeri bili članovi kraljevske obitelji, prinčevi Charles i William sa suprugama Camillom i Kate.


Premijeri se veselio i Rami Malek koji glumi glavnog negativca, a rado posjećuje hrvatsku obalu.

"Ovo nije film koji želite vidjeti bilo gdje drugdje osim u Royal Albert Hallu ili u kinu, u velikoj filmskoj dvorani gdje se sada možemo okupiti i slaviti", komentirao je. 

S trajanjem od 2 sata i 43 minute, ovo je najdulji James Bond film dosad. Stajao je 214 milijuna eura, a sniman je od Londona i Italije do Jamajke i Norveške. 

"i smo od sebe dali najbolje što smo mogli. Doista smo u to uložili srce. Nadam se da će se ljudima svidjeti. Film sada pripada publici", komentirala je glumica Lea Seydoux.

Baš kao i sam film - i naslovna pjesma mora biti hit, zato je angažirana Billie Eilish.

"Bit će nevjerojatno. Jer, svi smo to čuli i čut ćemo i ludo je znati da će moja pjesma biti izvedena u Bondu", komentirala e Eilish. 

Jedna od glavnih tema na premijeri bila je odlazak u bondovsku mirovinu 53-godišnjeg Daniela Craiga.

"Doista je emotivno. Bila mi je velika čast raditi s njim, on je moj najdraži Bond", komentirao je redatelj, Cary Joji Fukunaga. 

 Kod Daniela je bilo sjajno to što je iz početka osmislio ulogu i potpuno modernizirao Bonda, dao je Bondu srce.

"Ne znam kako nastaviti Danielovim stopama", komentirala je glumica Naomie Harris.

"Dobro sam. Doista sam dobro oko toga", komentirao je glumac, a na pitanje koga bi izabrao da dođe na njegovo mjesto, kratko je odgovorio: "To nije moj problem", komentirao je Daniel Craig

Ime Craigova nasljednika velika je tajna o kojoj se špekulira mjesecima, a najviše se spominju dvije britanske zvijezde - Idris Elba i Tom Hardy. Stati u Bondove cipele neće biti lak zadatak.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOĆNA MORA

Slavna glumica doživjela najveću neugodnost na pozornici: Uručena joj je kuverta s oznakom 'osobno i povjerljivo'

Play ponuda

Više s weba