Ostalo

Danijela Dvornik objavila staru fotku s Dinom i otkrila koju joj je pjesmu posvetio nakon jedne svađe

Na fotki Dino želi poljubiti svoju suprugu, no ona se doima veoma nezainteresirano

Tabloid.hr
31.03.2020 16:00

Danijela Dvornik je na svom Instagram profilu objavila fotku koja nas je svih dirnula.

Naime, pokazala je crno bijelu fotku na kojoj je pozirala s nikada prežaljenim kraljem funka, suprugom Dinom. "Ono kad se gadno posvađate i dobiješ pjesmu", napisala je Danijela u opis pa stavila tekst pjesme "Ljubav osjećam" koja je očito bila posvećena njoj.

"Nitko kao on", napisala je na kraju Danijela, a ni fanovi nisu ostali imuni.

"Prekrasno je imati takvu ljubav", "Vas dvoje ste mi baš sinonim za ljubav ", "I kada ovo doživiš, tko može da ti bude match ikada", samo su neki od komentara na divnu fotografiju.

Prije nekoliko se dana Danijela na Instagramu požalila kako joj teško pada karantena i kako jedva čeka da prođe. "Ne tako davno jutro bi mi započinjalo uz kavu s razmišljanjem što moram danas napraviti, koje su mi obaveze, koliko narudžbi imam za pripremu. Sad pijem kavu i tupo blejim u neku točku razmišljajući kad će proći ovo sranje. Želim da prođe što prije. Da se život vrati u normalno stanje. Dva tjedna sam doslovno u izolaciji, a već mi se čini da živim ' beskrajan dan '. Nekima ova izolacija čini dobro, jer kažu da je dobro vrijeme za proučiti sebe, za duboke životne promjene, za svojevrsni 'reset' života. Ali meni to ne treba, ja sam to već uradila prije svega ovoga", napisala je.