Play ponuda
Play ponuda
otkrila kako se osjećala

Danijela Dvornik emotivno reagirala na Elline zaruke: 'Jesmo li mi majke ikad spremne za to?'

Nakon što joj je Ella javila da se zaručila, Danijela je pomislila na to kako nema Dine sada kada je najviše potreban, ali i da ni ona, baš kao ni njezina majka, nije spremna na udaju svoje kćeri

Image
Foto: Facebook/Danijela Dvornik
Vijesti.hr/ 23.2.2016. u 16:11
Play ponuda

Danijela Dvornik je na svom blogu otkrila kako njezina majka nije baš bila sretna kada ju je obavijestila da su se ona samo mjesec dana prije vjenčanja obavijestila su se ona i Dino zaručili.

Njezinoj majci je to sve bilo prebrzo i nije bila spremna za kćerkino vjenčanje, no Danije kaže i da poznavajući svoju majku, pretpostavlja kako ona ne bi bila spremna ni da ju je o vjenčanju obavijestila i godinu ranije.

Zatim je otkrila kako se ona se ona osjećala nakon što joj je njezina kći Ella javila da se zaručila. 

Image
čuju se svadbena zvona

Ella Dvornik se zaručila: Charles ju zaprosio na romantičnom putovanju u Japanu

Image
čuju se svadbena zvona

Ella Dvornik se zaručila: Charles ju zaprosio na romantičnom putovanju u Japanu

"Moja kćer je već u ozbiljnoj vezi pune svije godine i dan prije moga rođendana, objavila mi je da se zaručila, tako što mi je poslala fotografiju njene ruke s prstenom. A pošto na fotografiji nisam mogla razaznati radi li se o nekom prstenu-bižuteriji, ili nekom zlatnom kupljenom u duty-free u Dohi, jer je tamo zlato jeftinije, poslala sam komentar 'super!'.

Nakon 10 minuta, stigla mi je poruka od kćeri 'mama, je si ti dobro?'. Iznenađena tim pitanjem poslala sam nekoliko '?????'.

A onda je stigla njena poruka: 'pa to je zaručnički prsten od Charlieja!'.

Naravno da sam brže bolje odgovorila sa 'Čestitam!!!!' i poslala veliko srce, a zapravo sam bila totalno u šoku s istim onim pitanjima koje je moja mama postavljala 'jao, pa kud baš sad, kad kuću na moru moram adaptirati!' ,'samo da vjenčanje ne bude ove godine', 'možda bi bilo bolje iduće godine', 'kud baš sad?' i 'kako ću to ja, sama?'", napisala je Danijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Danijela je otkrila i da je pomislila na to kako nema Dine sada kada je najviše potreban, ali i da ni ona, baš kao ni njezina majka, nije spremna na udaju svoje kćeri.

"Zaključila sam da ni ja nisam spremna. Da li smo mi majke uopće spremne ikada na ovakve stvari? Realno, očekivala sam da bi se to moglo dogoditi tako da ne mogu reći da me to totalno iznenadilo, ali kad to postane stvarnost, shvatiš da zapravo nikad nisi spreman za ovakve situacije. Ella je u mojoj glavi, dijete. Naše dijete. Iako je već u 26 godini, i debelo je oborila rekord po starosti za udaju u našoj familiji, meni je ona još uvijek dijete, naša “krafnica”. I to dijete je sada žena", napisala je Danijela i dodala kako joj svih ovih dana u glavi prolaze razne slike i sjećanja Ellinog djetinjstva.

"Tako to dođe, jer sada je na neki način otpuštam od sebe, vrijeme je da ona ima svoju obitelj i svoju djecu. Mislila sam da je to lako, jer ipak, ništa se ne mijenja, ona će uvijek biti moje dijete, gdje god bila, s kim god bila. Ali nije lako, nešto se ipak dogodi što nas u isto vrijeme veseli i rastužuje. Da to je onaj moment kada se na našoj putanji života zajedno penjemo jednu stepenicu više. Otpuštam je, iako sam je i ranije otpuštala, a sve kako bi mi u pravom trenutku bilo lakše. I onda shvatiš da nikad nije lakše. A opet, sretna sam zbog nje, jer je našla nekoga tko će je čuvati i paziti, jer znam da se njih dvoje lijepo slažu i vole. A to je najvažnije! Sve drugo ćemo preživjeti", napisala je Danijela na blogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Play ponuda

Više s weba