Play ponuda
Play ponuda
dovela ga pred gotov čin

Danijela Martinović spremna za nove izazove: otkrivamo što je dugo krila od svog Graše!

Danijela Martinović spremna je za nove izazove! Dugo je od svog dragog Petra Graše skrivala činjenicu da piše poeziju. Praktički ga je dovela pred gotov čin, kada mu je rekla da izdaje zbirku pjesama

Ana Miščević/ 1.6.2016. u 18:14
Play ponuda

Danijela Martinović uvela nas je u svoj novi svijet, svijet poezije koja ju je obuzela svojom snagom i moći. 'Šalabahter života' zbirka je pjesama Danijele Martinović koja je odlučila potpuno se razotkriti kroz svoje stihove.

"Ta inspiracija je bila poprilično nasilna, nije kucala već je provaljivala. U većini sam se slučajeva osjetila kao kanal nečega", priznala je Danijela.

"To je u jednom trenu bilo toliko važno da sam se budila usred noći, govorila u dikt, pisala na računima, salvetama gdje god bi se našla", dodala je ona.

Jedino nije pisala ondje gdje bi to mogao vidjeti njezin Petar!

"Od Petra je bilo sakriveno svako moje pisanje, točka, zarez, apsolutno nije znao što se skriva u mojim dubinama, jedan paralelan svijet koji sam skrivala, ali zato je Doris bila potpora", priznala je Danijela.

"Da, ja to volim reći da smo životne prijateljice jer smo rođene naime istu noć, u Splitu. Kad je bilo jako vruće, razlike je 2 sata, majke nam se nisu upoznale i sa 15 godina smo se upoznale u glazbenoj školi", rekla je harfistica Doris Karamatić.

Spojio ih je jedan instrument. Manje je, naime, poznato da Danijela svira harfu, a upravo je harfa prerasla u Dorisin životni poziv. I tako su ostale nerazdvojne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Život je počeo s njom i zavšit će s njom, sad koja će prva otići to ne znam, ali jednostavno mislim da bi mi život imao jednu kompletno drugu dimenziju. Ništa se ne događa slučajno, nego baš tako, ali nama je baš lijepo, mi uživamo", dodala je Doris.

Poseban 'pečat' svakako daje i naslovnica njezine knjige.

"To je zapravo moj otisak prsta koji je sljubila nekako u srce i kad je knjiga došla na moja vrata, prvi put da je vidim, da sam se stvarno rasplakala", priznala je Danijela.

Danijela priprema i promociju svoje knjige, za koju mnogi tvrde da može biti - ne šalabahter, već vodič kroz život! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba