Ostalo

Danijela pokazala kako su ona i Dino izgledali prije više od 30 godina

Iako je prošlo 14 godina otkako nas je legendarni glazbenik napustio, Danijela je nastavila živjeti mirnim i povučenim životom, a nikada u javnosti nije otvoreno otkrila kako je u ozbiljnijoj vezi s novim muškarcem

T.M.
04.02.2022 11:45

Influencerica Danijela Dvornik, najpoznatija kao udovica legendarnog kralja funka DinaDvornika na društvenim mrežama odlučila je pratitelje vratiti uneka, kako kaže, luđa prošla vremena.Riječ je o mini vremeplovu odnosno fotografiji iz 1987. godine na kojoj u Londonu pozira s čovjekom koji nas je prerano napustio, ali iza sebe ostavio brojne hitove u kojima će i neke nove generacije uživati.

"Bili su to dani zaljubljenosti, ludosti i svega onog što iz toga proizlazi. Iz toga ludog vremena proizašla je i njegova prva ploča. Ostalo je povijest", napisala je Danijela uz fotografiju koja je po prvi put ugledala svijetlo dana.

Brojni obožavatelji s oduševljenjem su komentirali spomenutu fotografiju, ali primijetili su i nevjerojatnu sličnost između Dvornika i jednog poznatog američkog glumca pa su objavu zatrpali sličnim komentarima. "Na prvu izgleda kao Charlie Sheen", "Dino, jedan, jedini", "Čisto sumnjam da je bilo sunce, ali cvike su to", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Iako je prošlo 14 godina otkako nas je legendarni glazbenik napustio, Danijela je nastavila živjeti mirnim i povučenim životom, a nikada u javnosti nije otvoreno otkrila kako je u ozbiljnijoj vezi snovim muškarcem.

Danas živi u obiteljskoj kući na Braču, a nedavno je otkrila kako na otoku živi, prema broju stanovnika, najviše udovica. Na društvenim mrežama dotaknula se upravo te teme te pitala udovice i rastavljene žene kako doživljavaju vrijeme nakon rastave ili smrti supružnika.

Pročitajte još
Danijela Dvornik progovorila o životu kao udovica, bijegu od potencijalnih udvarača i slobodi

"Danas je osvanuo jedan hladnjikavi, ali sunčani dan bez bure. Ostavila sam sve kućne poslove "za poslije" i požurila iskoristiti dan za šetnju i druženje. Zanimljivo je ovo otočko mjesto u kojem po broju stanovnika ima najviše udovica. Zanimljiva je to tema za saznati zašto žene bježe u osamu malog otočkog mjesta", napisala je Danijela pa dodala:

"Jesu li razlozi u jednostavnijem životu, bijegu od potencijalnih udvarača, ili jer " tu je sve po mom". Kad malo promislim i moja ulica je ulica udovica i to relativno mladih, prosjek nam kvari jedan Čeh. Što vi mislite o ovoj temi? Kako doživljavate vrijeme nakon rastave ili nakon smrti supružnika? Ne volite biti sami? Ili želite svoju slobodu? Želite li ponovno voljeti? Biti voljena?", napisala je influencerica za kraj.