Ostalo

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Glazbenik Darko Lazić prije dva dana uhićen je zbog brze vožnje na autocesti, bio je pozitivan na narkotike, a sada se oglasio njegov menadžer i komentirao kako mu je netko 'podvalio' kokain u piće

RTL.hr
28.04.2022 13:00

Glazbenik Darko Lazić prije nešto manje od 48 sati ponovno je uhićen zbog brze vožnje. Srpski folk pjevač žurio je sa zabave koju je organizirao njegov prijatelj, boksač Marko Nikolić, a na autocesti zaustavila ga je policija.

Kako Kurir doznaje, pjevač je na mjestu gdje je ograničenje brzine 80 vozio 117 kilometara na sat, a izmjereno mu je 0.91 promila alkohola u krvi. Također, navodno bio pozitivan na kokain prilikom testiranja na drogu.

Darko Lazić

(FOTO:Antonio Ahel//PIXSELL)

Sada se oglasio njegov menadžer Enes Mirsov koji je u intervjuu za Blic otkrio kako je Darko dobio maksimalnu novčanu kaznu, ali i da mu je netko podvalio kokain u piće ili je slučajno uzeo krivu čašu.

"Darko Lazić je danas oko 16 sati priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. U društvu odvjetnika dao je obranu dežurnom sudcu, gdje je u cijelosti priznao prekršaje kao što su upravljanje vozilom bez vozačke dozvole, uz napomenu da posjeduje vozačku dozvolu u inozemstvu koju još nije predignuo. Također, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića prije polaska. Test na narkotike je pokazao da je pozitivan na iste, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgnuo, maksimalno je surađivao s policajcima jer je znao da ništa od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu", rekao je menadžer Enes Mirsov pa dodao:

Darko Lazić

(FOTO:Antonio Ahel/Pixsell)

"Pretpostavljao je da je došlo do nesporazuma, pogrešno uzeo čašu pića jer je bio u društvu nepoznatih osoba. No, prihvatio je da se ova agonija završi i maksimalno je novčano kažnjen te je dužan platiti 1700 eura", dodao je Darkov menadžer.