Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
odakle je ovo isplivalo

David i Victoria Beckham u tajnosti preboljeli koronavirus? Navodno zarazili svoje osoblje, vozače i asistente

Inače, Victoria na društvenim mrežama redovno šalje podršku medicinskom osoblju te apelira na to da se svi ponašaju odgovorno

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 8.9.2020. u 11:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svašta se pisalo o obitelji Beckham, ali tračevi koji se trenutno šire su definitivno jedna razina iznad svega.

Naime, počelo se pričati kako je bračni par Beckham zapravo prebolio koronavirus u Americi početkom ožujka nakon čega se vratio u Veliku Britaniju, a između toga i zarazio nekoliko članova svog osoblja i rodbinu.

>>Victoria Beckham prekršila 20 godina dugu dijetu zbog pizze koju joj je napravio David

Kada su se vratili u Veliku Britaniju, uslijedio je Brooklynov rođendan, a navodno je mnogo uzvanica sa slavlja otišlo zaraženo. 

"David je imao obaveze u svom klubu, a Victoria i obitelj su otišli s njim kao podrška. Naravno, prirustvovali su i nekim proslavama gdje je bilo mnogo rukovanja i ljubljenja. Nakon toga u odletjeli u London gdje je bila Brooklynova proslava, a onda su otišli u Miami. Cijelo to vrijeme, ljudi u njihovom blizini su postajali bolesti - vozači, tjelohranitelji, asistenti. Par njih bilo je baš ozbiljno bolesno. Victoria se uplašila da prenose virus pa su svi zajedno otišli 2 tjedna u izolaciju", rekao je jedan izvor blizak paru. 

>>Svi su htjeli vidjeti vjenčanje malog Beckhama i njegove brutalno bogate djevojke, no čini se kako su to učinili u tajnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Inače, Victoria na društvenim mrežama redovno šalje podršku medicinskom osoblju te apelira na to da se svi ponašaju odgovorno. Mnogo je novaca donirala za nabavu hrane onima koji su uslijed pandemije ostali bez prihoda. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba