Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u režiji martina scorsesea

De Niro, DiCaprio i Pitt zaradili po 13 milijuna dolara za reklamu

Riječ je o reklami za casina Studio City u Macauu te China and City of Dreams u Manili, koju je za dva nova azijska casina režirao Martin Scorsese.

Image
Foto: YouTube screenshot
RTL/ 15.1.2015. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Robert De Niro, Leonardo DiCaprio i Brad Pitt zaradili su po 13 milijuna dolara snimajući seriju reklama pod nazivom "The Audition" koju je za dva nova azijska casina režirao Martin Scorsese, piše Rolling Stone.

Riječ je o reklami za casina Studio City u Macauu te China and City of Dreams u Manili, a nedavno je izašao i trailer.

De Niro i DiCaprio poznati su po tijesnoj suradnji sa Scorseseom na mnogim filmskim projektima, no do ovog projekta nisu nikada sva trojica radili zajedno.

Scenarij je napisao Terence Winter poznat po radu na "Vuku s Wall Streeta" (The Wolf of Wall Street), a producent je Brett Ratner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U traileru De Niro i DiCaprio pristižu u casino u Macauu gdje tenzije i nervoza raste kada poznati glumci (koji glume sebe) shvate da se na audiciji natječu za istu ulogu u Scorseseovom filmu. "Neka bolji pobijedi", govori De Niro svom rivalu.

U traileru se pojavljuje i Brad Pitt, na reklami. Navodno je trojac pojedinačno zaradio po 13 milijuna dolara za otprilike dva dana snimanja, dok budžet projekta, kako tvrde neki izvori, iznosi oko 70 milijuna dolara.

Upravo se čita

Image
STVARI SE MIJENJAJU

Bračna putovanja za neke će biti burna, a druge zbližiti: 'Jedva čekam da opet ostanemo sami i nastavimo gdje smo stali’

Reklama, ili bolje rečeno mini-film, premijeru će doživjeti na otvaranju kasina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba