Play ponuda
Play ponuda
nasmijavali generacije

Dečki iz Vatrogasaca se vraćaju koncertima!

Parodije na pop hitove kojima su se proslavili devedesetih opet su u modi, a dečki se vraćaju koncertima i uživaju u činjenici da su svojim posebnim humorom nasmijali generacije.

RTL/ 5.4.2014. u 20:30
Play ponuda

Sjećate se Vatrogasaca? Parodije na pop hitove kojima su se proslavili devedesetih opet su u modi, a dečki se vraćaju koncertima i uživaju u činjenici da su svojim posebnim humorom nasmijali generacije.

"U 95 posto slučajeva svi traže stare pjesme i na to se otkače", kazao je GoranBorošakGugi.

"Sad idu tate, mame, dede, bake i unuci koji su odrasli uz Vatrogasce. Sad dođe tata sa sinom i oni se odvale na Vatrogasce. To je super", dodaje MarioJurićJura.

Sad je sve super, ali imali su Vatrogasci i težih trenutaka. Zbog jedne obrade svojedobno ih je zamalo tužio Marko Perković Thompson, a postojanje grupe došlo je u pitanje kad je frontman Tiho prije petnaest godina otišao u SAD i oženio se Tajčinom sestrom Sanjom Matejaš. Danas su brige iza njih. Vrijeme je, kažu, za nove hitove!

Novi ljetni hit u studiju ovih dana stvaraju DuškoLokin i JasminStavros. Legende zabavne glazbe udružile su snage u pjesmi 'Deniz'. Štosan će biti i spot, kojeg snimaju idućeg tjedna.

Uz Lokina i Stavrosa u spotu će biti jedan harmonikaš, jedna dama iz Pariza i jedan slavni kanarinac! Nakon što je dobio pet minuta slave zbog "lokinovske" frizure, postat će glavni glumac novog video spota!

Kišni dan i hladni zidovi - idealna atmosfera za novi spot IvaneRadovniković! Pjesma "Jutrom sve prestaje", u kojoj gostuje i djevojački zbor Mozartine, uvod je u Ivanin novi album simobličnog naziva "Dio mene". Kad već nije poslužila svrsi, nikad dovršena Sveučilišna bolnica u Zagrebu pokazala se kao idealna kulisa spota čiju ćete premijeru moći gledati upravo u Top.HR-u! U goste nam, naravno, dolazi i svježe zaručena Ivana Radovniković!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba