Ostalo

Demi Lovato otkrila kako je roditeljima priznala da ne voli samo dečke: 'Bilo je emotivno, ali jako lijepo'

Pjevačica je otkrila da je bila prepravljena emocijama i da je dugo skupljala hrabrost za priznanje

Tabloid.hr
31.01.2020 12:18

Demi Lovato u radijskoj emisiji Andyja Cohena prisjetila se kako je prije dvije godine roditeljima priznala da je seksualno fluidna, odnosno da je njena seksualna orijentacija promjenjiva.

"Nisam rekla roditeljima da postoji šansa da završim sa ženom do 2017. godine. Bilo je emotivno, ali jako lijepo", započela je 27-godišnja pjevačica.

Dodala je da je bila preplavljena emocijama i da joj je trebalo puno hrabrosti za takvo priznanje pred svojim najbližima. "Kada je sve završilo, tresla sam se i plakala", otkrila je Lovato.

Pohvalila je svoje "sjajne roditelje" koji suju podržali. "Tata je rekao samo: 'Dobro, očito'. Bila sam jako nervozna zbog mame, ali ona mi je rekla: 'Samo želim da si sretna'. To je bilo predivno i sjajno. Zahvalna sam na takvim roditeljima", objasnila je Demi.

U istom razgovoru pjevačica je natuknula da bi uskoro htjela postati majka, s ili bez partnera. "Ne znam hoću li imati djecu ove godine ili za deset. Ne znam hoću li ih imati s partnerom ili bez jer ženama ne trebaju partneri. Amen", rekla je pjevačica.

Lovato nije bila toliko pričljiva kada ju je voditelj upitao opredoziranju iz srpnja 2018., samo je rekla da je to bilo prestrašno razdoblje u njenom životu.