Play ponuda
Play ponuda
predozirala se

Demi Lovato se oporavlja, a prijatelji su zabrinuti: 'Opet uzima drogu u velikim količinama'

Demi Lovato bolničarima nije htjela reći koju je drogu konzumirala

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 25.7.2018. u 10:04
Play ponuda

Demi Lovato je stabilno i oporavlja se u bolnici u Los Angelesu nakon što je pronađena onesviještena u svom domu u Hollywood Hillsu. 

Iako se prvo mislilo da se 25-godišnja pjevačica predozirala heroinom, TMZ piše da Demi medicinskom osoblju nije htjela reći koja je droga u pitanju. Izvor s kojim je TMZ pričao također je potvrdio da nije riječ o heroinu. U Deminoj kući policija nije pronašla nikakvu drogu.

Policijski izvor potvrdio je da je pjevačica pri dolasku hitne pomoći dobila dozu Narcana, lijeka koji se inače upotrebljava kod slučajeva predoziranja.

UsWeekly piše da su njeni prijatelji očekivali ovakav razvoj događaja pa su čak i sami imali spreman Narcan za slučaj predoziranja. "Njezini su prijatelji znali što će se dogoditi jer je opet počela uzimati drogu u velikim količinama. Noć prije su partijali u njezinom domu", izjavio je izvor iz policije.

Demina teta je za isti portal izjavila da je pjevačica "budna i svjesna". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Demi je budna i okružena svojom obitelji koja zahvaljuje svima na podršci, ljubavi i molitvama. Neke informacije koje su objavljene nisu istinite. Obitelj moli za privatnost, a Demino zdravlje i oporavak je trenutno najbitnija stvar", stoji u izjavi njenog glasnogovornika. 

Glumci i druge poznate osobe poslali su putem Twittera mnogobrojne želje za ozdravljenje. Voditeljica Ellen DeGeneres napisala je: "Volim Demi Lovato toliko puno. Srce mi se slama zbog toga što prolazi". Dodala je: "Ona je svjetlo na ovome svijetu, šaljem svoju ljubav njoj i njezinoj obitelji".   

Lovato je u više navrata u javnosti govorila o ovisnosti o drogi i alkoholu te o psihičkim problemima. Liječena je zbog poremećaja prehrane, a rekla je i da pati od bipolarnog poremećaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEUGODNA SITUACIJA

Anamarija za RTL.hr o velikoj svađi i neobičnom trenutku s Karmelom u 'Superparu': 'Ja sam je gledala u čudu'

U pjesmi 'Sober', koju je prošli mjesec objavila, Lovato pjeva: "Mama, tako mi je žao. Više nisam trijezna. I, tata, oprosti mi zbog pića na podu. Onima koji me nikad nisu ostavili. Ovo smo već prolazili. Tako mi je žao, nisam više trijezna".

U dokumentarcu "Jednostavno komplicirana" Lovato je govorila o godinama uporabe droga, poremećajima prehrane i o opijanju te priznala da je prvi put uzela kokain sa 17 godina. U 18. je počela rehabilitacija, a tad joj je dijagnosticiran i bipolarni poremećaj.

Pjevačica je bila usred američke turneje, a u četvrtak je trebala nastupiti u Atlantic Cityju u New Jerseyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji na svijetu

Moderna obitelj! Karim Benzema pozirao sa sinom, podržala ga bivša supruga, ali i sadašnja djevojka

Play ponuda

Više s weba