Ostalo

Demi Moore priznala da je njena 'ovisnost' o Ashtonu Kutcheru bila 'razorna': 'Emocionalno me uništilo'

U novoj epizodi talk showa Jade Pinkett Smith gostovale su Demi Moore i njene kćeri Rumer i Tallulah Willis

Tabloid.hr
05.11.2019 13:01

Demi Moore je otvoreno progovorila o problematičnom braku s bivšim suprugom Ashtonom Kutcherom i utjecaju te veze na njene tri kćeri.

"Ovisnost o Ashtonu, to je bilo razorno jer me emotivno uništilo", rekla je 56-godišnja glumica u talk showu 'Red Table Talk' kojeg vodi Jada Pinkett Smith .

U istoj su emisiji gostovale Mooreine kćeri Rumer i Tallulah Willis koje su se otvorile oko majčine ovisnosti nakon gotovo 20 godina trijeznosti.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Tada su svi otišli iz kuće i ostala sam samo ja. Osjećala sam se zaboravljeno i kao da sam razvila narativ u kojem me ona nije voljela i u to sam zaista vjerovala", rekla je Tallulah koja je imala samo devet godina kada je Demi ponovno počela piti.

"Ashton mi je rekao, 'Ne znam je li alkoholizam stvaran. Mislim da je sve u umjerenosti'", prisjetila se Moore.

"Izmislila sam svoju priču, da je on htio nekoga s kim je mogao popiti čašu vina. On nije razlog zašto sam otvorila ta vrata. Htjela sam biti nešto što nisam i predala sam svoju moć", objasnila je glumica.

U memoarima 'Inside Out' Moore je napisala da je učinila sve što je mogla da se "uklopi u kalup žene kakvu je on htio za suprugu".

S Kutcherom je bila u braku osam godina, a razveli su se 2013.