Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
rijetko napušta jahtu

Demi Moore uživa na Korčuli, a zbog lošeg iskustva s Hvara, izbjegava restorane

Demi Moore plovi po Hrvatskoj i, zbog loših iskustava s Hvara, rijetko napušta jahtu. Trenutno se muva oko Korčule. U jednom je trenutku ogladnjela i rezervirala stol za večeru u jednom od korčulanskih restorana. No, sjetila se što su joj napravili Hvarani, pa je odustala

Edita Misirić/ 7.8.2015. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Demi Moore se opekla na Hvaru, pa se na Korčuli može vidjeti tek na Instagram fotografijama svoje kćeri Talullah. Zbog računa koji su objavili u jednom hvarskom restoranu, korčulanski je ostao zakinut za njezino prisustvo. 

"Ona je trebala biti u nedjelju ili u ponedjeljak ovdje. I odmah su mi rekli da nema nikakvih slikanja niti za privatne svrhe jer su imali nekakvu neugodnost na Hvaru. Ona se nije pojavila, došla su samo trojica iz tog broda koji su rekli da je ona jednostavno umorna i da neće doći", rekao nam je vlasnik restorana Adio Mare Ante Bojić

Među onima koji su došli, bio je jedan Hrvat iz New Yorka kojem vlasnik restorana nije htio otkriti ime. Ali nam je zato otkrio da je prije dva tjedna na Korčuli bila jedna druga svjetska zvijezda. Potpuno incognito. 

"Evo dat ću vam samo jednu izjavu - da je ona crna pjevačica Melanie B iz Spice Girlsa bila prije mjesec dana na Korčuli. Moji su konobari bili pozvani na njezinu jahtu s prijateljima na afterparty pa eto nitko to nije obilježio, a svi se raspisali o toj Demi Moore", rekao je Bojić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

To je samo još jedan dokaz koji ide u prilog činjenici kako poznatih na Jadranu ima više nego što mi to znamo.

"Mislim da je Korčula postala oaza mira tih celebrity zvijezda i sve te zvijezde imaju puno bolje kuhare nego mi u Hrvatskoj i imaju mogućnost da završe u bilo kojem trenutku u bilo kojem restoranu na svijetu samo sa pozivom telefona jer su u toj mogućnosti, a oni dolaze vidjeti nas i dolaze uživati u našoj ležernosti", kaže Bojić. 

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Jure objasnio zašto je dao samo pet bodova Mariju: 'Ja sam se strašno iscrpio, promijenio sam osam majica'

I ne samo na Korčuli! Već dobro znani gost i ljubitelj hrvatske obale Bernie Eccelstone danas je jahtu ponovno usidrio u Trogiru. Prije nekoliko godina naše su ga kamere snimile kako ležerno šeće hvarskom rivom. Pozornost koju je dobio nimalo mu nije smetala.

Vjerujemo da će se Bernie opet rado pokazati hrvatskom narodu bez problema, a vi dobro otvorite oči i naćulite uši. Možda je baš taj lik sa sunčanim naočalama i bejzbol kapom s kojim ste se mimoišli na rivi - lice sa svjetske naslovnice! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVA HRVATSKA PORNO GLUMICA

'Od malena sam voljela seks, golotinju i porniće!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba